More


  Cupa UNIO, încă o ediţie de nota 10!

  =

  20141129_191442

  Cupa Unio a demonstrat încă o dată că e una dintre cele mai respectate competiţii de judo, rezervată copiilor, din ţară. Cu peste 330 de sportivi la start de la cele mai importante cluburi din ţară şi de asemenea de la cluburi din Polonia şi Ungaria, a 19-a ediţie a competiţiei a umplut până la refuz sala mică a LPS.

  ”Ţin să le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit. E o mare bucurie să vezi atâţia copii trăind cu bucurie un astfel de eveniment. Sunt obosit dar pentru judo facem orice sacrificiu” a spus la finalul concursului antrenorul Mihai Terely. Acesta era extrem de mulţumit că pe lângă problemele legate de organizare a mai avut timp şi să-şi asiste elevii care l-au răsplătit cu un loc 3 pe echipe şi cu şapte medalii cucerite la Cupa UNIO.

  10841118_880867781946741_1468744164_n

  De remarcat că în clasamentul pe medalii CSS Focşani a terminat pe primul loc, CS Liberty Oradea pe doi, iar CS UNIO şi LPS Miercurea Ciuc au urcat pe ultima treaptă a podiumului..

  Pentru CS UNIO au urcat pe podium:
  U14- Norbert Domuţa-46kg, Takacs Atlanta-44 kg – locul 1, Czerlau Jennifer-57 kg-loc 2.
  U12- Dominic Stan- 38 kg, Sergiu Oprea-50 kg-loc 3
  U10- Luca Felber-42kg şi Andrei Petric-38 kg-loc 3.

  10 medalii şi pentru judoka de la CSM Satu Mare
  La această a 19-a ediţie a Cupei UNIO au participat şi judoka de la CSM Fuşle Security Satu Mare. La prima lor prezenţă la această competiţie, sportivii pregătiţi de Vasile Fuşle au avut o comportare foarte bună aceştia reuşind să urce de 10 ori pe podium. Iar în clasamentul pe echipe, CSM Fuşle a terminat pe un onorant loc 7 din 29 de cluburi!

  U10 : Şter Zenobiu locul 5 la categoria 42 kg, a pierdut pentru medalia de bronz dupa un meci foarte echilibrat ;
  U12 : Zarzu Paul locul 1 cat. 27 de kg, Silaghi Trandafir locul 2 cat. 27 de kg, Cardoş Remus locul 3 cat.27 de kg, Oros Paul locul 3 cat. 34 de kg, Paşca Raul locul 3 cat. 42 de kg, Kiss Felician locul 3 cat. 50 kg, Tătar Denisa locul 2 cat. 48 de kg
  U14: Buzilă Andrei locul 3 cat. 46 de kg, Bulgăr Marius locul 3 cat. 42 de kg, Pavel Paul locul 1 cat. 30 de kg, Pop Adrian locul 7 cat. + 60 de kg.

  Preşedintele CS UNIO , Gheorghe Istrăuan, a ţinut încă o dată să le mulţumească părinţilor pentru sprijin , sportivilor şi foştilor sportivi de la club , celor care au asigurat arbitrajul şi bineînţeles sponsorilor: Primăria Satu Mare –primarului Dorel Coica şi doamnei Covaci Natalia, Consiliului judeţean, Nord Vest TV şi Gazeta de Nord Vest, Pro Nutrition SRL Dej, LPS Satu Mare, SC UNIO SA, Sindicatului UNIO, SC Rubin King SRL Carei, familiei Czerlau, familiei Pelcz Attila, familiei Şereş Lucian, familiei Kovacs, familiei Fuşle şi nu în ultimul rând Şcolii Populare de Artă.

  Gazeta de Nord Vest şi Nord Vest TV au fost sponsori şi totodată parteneri media . În această seară de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă veţi putea urmări un amplu reportaj de la competiţie.

  Dora Kovacs, aur la Naţionalele de ne waza!
  Antrenorul Mihay Terelyi a mai avut parte de o bucurie la sfârşitul săptămânii. Ieri la Campionatele Naţionale de ne waza ( luptă la sol), Dora Kovacs a cucerit medalia de aur la U 21.

  Este al treilea titlu naţional cucerit în acest an de judoka de la CS UNIO după cele luate la U 21 clasic şi la ne waza U18. “A făcut un concurs perfect. În finală a câştigat în 5 secunde în faţa unei adversare de la Cluj iar în primele tururi a trecut prin ippon de sportive din Ploieşti şi Baia Mare” ne-a spus antrenorul Mihay Terelyi.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img