More


  Cuplaj la sala Ecaterina Both

  =

  Volei3

  Zi plină astăzi la sala Ecaterina Both. Echipele de baschet şi volei joacă pe teren propriu, prima întâlneşte CSU Alba Iulia, iar a doua SCM Craiova.

  Prima care va intra pe teren va fi echipa de baschet, în cadrul etapei a zecea. De la ora 16.30, elevele Adrianei Pricop, Iulian Sin şi Laviniei Năstruţ dau piept cu o forţă a Ligii Naţionale, CSU Alba Iulia. Ne aducem aminte cu plăcere în 2012 ce meci a fost între CSM şi CSU, câştigat de echipa sătmăreană în ultimele trei secunde ale reprizei de prelungiri prin coşul americancei Freeman, iar în 2013 am câştigat medalia de argint în faţa celor de la Alba Iulia.. A trecut însă mult de atunci, iar CSM-ul porneşte astăzi cu şansa a doua. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cluj Napoca, Ionuţ Morar şi Amalia Marchiş, în timp ce comisar FRB a fost desemnat Viorel Constantinescu. CSM-ul vine după o victorie la Oradea, în timp ce oaspetele conduse de experimentatul Popov s-au impus pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, reuşind să învingă în FIBA şi pe Kara Trutnov. Aşadar, un duel dezechilibrat între locul zece – CSM şi locul trei – CSU Alba Iulia.
  Programul etapei a 10-a:
  Rapid – CSM Oradea
  Nova Vita Tg. Mureş – CSBT Alexandria
  Danzio Timişoara – Phoenix Galaţi
  U Cluj Napoca – Sepsi Sf. Gheorghe
  CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia
  ICIM Arad – CSM Craiova
  CSM Târgovişte – Olimpia Braşov

  Voleiul întâlneşte “lanterna roşie“
  După partida de baschet intră în scenă voleibalistele lui Adrian Pricop. CSM-ul primeşte vizita celor de la SCM Craiova, “lanterna roşie“ a Diviziei A 1.
  Meciul este programat la ora 18.30 şi va fi arbitrat de G. Dumitru şi C. Serei, observator V. Măşcăşan. Dacă baschetul porneşte cu şansa a doua, echipa de volei este favorită la victorie.
  Mai ales că antrenorul Adi Pricop a schimbat ceva în sistemul de joc, va folosi o nouă formulă, care la antrenamente a dat roade.
  Un duel între locul 9 – CSM şi locul 12 – SCM, într-un meci în care în tribune este anunţat un spectacol al suporterilor şi susţinătorilor voleiului sătmărean.
  Programul etapei:
  Dinamo Bucureşti – CSV Alba-Blaj
  CSM Lugoj – ACS Penicilina Iaşi
  CSM Bucureşti – CS Ştiinţa Bacău
  CSM Satu Mare – SCM Craiova
  Unic Pt. Neamţ – CSU Cluj
  CSM Târgovişte – Medicina Tg. Mureş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img