More


  Doi jucători de la Olimpia, în vizorul naţionalei U 18

  =

  juniori

  De câteva zile la Salonta s-a desfăşurat un trial la care au participat 60 de jucători din ţară. Scopul acestuia, conform celor spuse de antrenorul federal sătmărean Dacian Nastai, a fost cel de a completa lotul naţional Under 18.

  Din Satu Mare au participat trei fotbalişti de la Olimpia: Daniel Tillinger, Denis Chivari şi Tomasz Goţ.

  Acțiunea de selecție a avut programate mai multe antrenamente și jocuri-școală între cei convocați. Au fost prezenţi 38 de tineri care evoluează în țară și 22 legitimați la academii de fotbal din Ungaria.

  După primul trial au mai rămas aproximativ 18 fotbalişti, printre care s-au numărat şi Tillinger şi Chivari. Iar ieri au evoluat împotriva echipei alcătuite din românii care evoluează sau sunt legitimaţi în Ungaria.

  ”Pentru această acțiune de evaluare și de selecție ne ducem într-o zonă depărtată de București pentru a facilita și selecția jucătorilor români din Ungaria. Ei sunt la vârsta la care trebuie să se decidă dacă joacă pentru România sau pentru Ungaria. Noi nu vrem să îi pierdem, pentru că sunt jucători talentați care pot ajuta reprezentativele noastre. Este o acțiune importantă deoarece anul viitor debutăm în calificările pentru Campionatul European U19 din 2016 și trebuie să definitivăm un lot lărgit pe care să îl pregătim cât mai bine prin cantonamente și prin cât mai multe meciuri internaționale”, a declarat Andrei Spier, selecționerul României U18.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img