More


  Echipajul sătmărean Seletye David – Seletye Norbert pe patru la îndemânare!

  =

  acr

  La sfârşitul saptamanii trecute in Cehia, langa pestera MACOCHA in jurul localitatii BLANSKO au avut loc etapele 9 si 10 din cadrul Campionatului Est European CEC ORI CUP 2014 si premierea concurentilor la final de sezon.

  România a fost reprezentată de patru echipaje (unul din Braila, unul din Timişoara si două din Satu Mare).

  În concurs s-au inscris 27 de echipaje din cele 5 ţări participante( Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia ), la finalul celor 10 etape echipajul 909 format din Seletye David (pilot) si Seletye Norbert (copilot) de la ACR-RIDER’S Satu Mare a ocupat locul patru la indemanare si a primit locul 1 pentru cei mai buni organizatori ai unei etape din acest an respectiv echipajul cu cel mai mare progres din ultimii 5 ani !!!

  Pentru prima data la finalul unui sezon CEC ORI CUP s-a intonat imnul Romaniei pentru un echipaj romanesc aflat pe prima pozitie , cel mai bun organizator.

  “A fost o mandrie sa ascultăm imnul de stat al României de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un Campionat Est European. Am pus numele Sătmarului din nou pe harta Europei, la competitiile automobilistice. Mulţumesc Primăriei Satu Mare care m-a sprijinit să organizăm o etapă la Satu Mare, care s-a dovedit a fi cea mai buna etapa din acest an. Sperăm ca la anu să menţinem nivelul ridicat în organizare şi să ne clasăm în primii 6 la General ( fapt nerealizat in acest an din cauza unui “radar” pus de organizatorii din Cehia, la care am primit multe puncte de penalizare ….. ) ” – ne-a declarat Seletye David, director ACR Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img