More


  Examen dificil în faţa campioanei

  =

  Volei5

  Şi voleibalistele de la CSM Satu Mare evoluează în deplasare la acest sfârşit de săptămână. Şi nu oriunde ci la echipa de pe locul trei din acest sezon al Diviziei A 1, Ştiinţa Bacău şi încă deţinătoarea trofeului de campioană. O echipă care are un buget astronomic, jucătoare de talie mondială, componente ale echipelor naţionale din ţara lor, inclusiv România.

  Tânăra echipă antrenată de Adrian Pricop are în faţă o misiune grea astăzi, dar asta nu le sperie pe fete. În plus, cele patru straniere din lot promit să dea totul pe teren pentru a obţine un punct, dacă victoria nu prea poate intra în calcul.
  “E foarte greu să emitem pretenţii la o victorie în acest meci. Dar nimic nu e imposibil şi poate le luăm un set. Totuşi, realist vorbind, în primul rând mergem să jucăm bine, să câştigăm experienţă. Apoi, poate, în 2-3 ani o să ne putem bate de la egal la egal şi cu echipele de top din România”, a declarant Adrian Pricop. După cinci meciuri disputate voleibalistele sătmărence ocupă locul 8 cu două victorii, ultima chiar din etapa precedentă cu SCM Craiova.
  Echipa a pornit ieri dimineaţă spre Bacău în lot cu Viktoria Dietkova, Ivana Zburova, Alexis Mathews, Adriana Matei, Beata Vaida, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar şi Allisson McCurdy.
  Partida de la Bacău va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de cuplul ieşean I. Bârsan și C. Ouatu. Imediat după jocul de la Bacău, voleibalistele se vor întoarce acasă pentru că duminică joacă în cadrul Naţionalelor de junioare.
  Programul etapei a 6-a:
  – Volei Alba Blaj – Medicina Tg.Mureş
  – Universitatea Cluj – CSM Târgovişte
  – Știința Bacău – CSM Satu Mare
  – SCM Craiova – Unic Piatra Neamţ
  – Dinamo Bucureşti – CSM Lugoj
  – Penicilina Iaşi – CSM Bucureşti  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img