More


  Formula 1: Brazilianul Felipe Nasr, noul pilot al echipei Sauber

  =

  2

  Brazilianul Felipe Nasr, în vârstă de 22 ani, va pilota pentru echipa Sauber în viitoarea ediție a Campionatului Mondial de Formula 1, alături de suedezul Marcus Ericsson, a anunțat gruparea cu sediul în Elveția.

  Campion în Formula 3 britanică, în 2011, Nasr este în prezent pilotul de rezervă al team-ul Williams, în timp ce Ericsson a concurat în acest sezon pentru Caterham, grupare care se confruntă cu mari dificultăți financiare și nu va fi prezentă la Marele Premiu al Braziliei, programat duminică, după ce a ratat și cursa din Statele Unite, de la sfârșitul săptămânii trecute.

  “Un moment de neuitat, pe care îl datorez tuturor celor care m-au susținut: familia mea, prietenii, echipele, sponsorii și întreaga Brazilie! Ce mândrie să pot purta culorile noastre și numele nostru pe pistă”, a scrie pilotul născut la Brasilia, pe pagina sa oficială.

  Brazilia va avea, astfel, doi piloți în Mondialul de Formula 1 în 2015, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2012, când Felipe Massa concura pentru Ferrari, iar Bruno Senna pentru Williams. Între timp, Massa a rămas singurul brazilian din “Marele Circ”, pilotând în prezent pentru echipa Williams.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img