More


    Fotbalul turţean a renăscut la Cupa Turul

    =

    mandi

    În week-end, la Micula, profesorul Iuliu Şandor a organizat în sala de sport Cupa Turul la fotbal junior, pentru două categorii de vârstă, 2002 şi 2005. Pe lângă formaţia gazdă au mai participat echipe din Domăneşti, Turţ, Turulung, Cămin şi Porumbeşti.

    La categoria 2005, după meciurile din faza grupelor, în semifinale echipa din Turţ a învins cu 3-0 Porumbeştiul, iar Micula a trecut după loviturile de departajare cu 2-1 de Domăneşti. Astfel, în finală Turţul şi Micula au remizat 2-2, iar miculenii s-au impus din nou după loviturile de departajare.

    La categoria de vârstă 2002, în semifinale s-au duelat Cămin cu Turulung, respective Turţ şi Porumbeşti. S-au impus cu 4-0 Turulung şi Turţ, iar în finală, elevii antrenorului Attila Mandi s-au impus cu 1-0.

    Astfel, după o secetă de şapte ani, fotbalul din Turţ, unul cu tradiţie în judeţ, renaşte datorită acestor copii şi a antrenorului Attila Mandi care face de câteva ori pe săptămână naveta pentru a pregăti aceşti tineri minunaţi. În plus, înainte de sărbători, la Turţ se va organiza în premieră un turneu de junior. Felicitări copiilor, părinţilor, antrenorului şi tuturor celor care se implică pentru ca fotbalul din Turţ să revină acolo unde îi e locul.
    Dani C.    ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts

    spot_img
    spot_img