More


  Furaţi de arbitri!

  =

  cupaom

  Secția de karate a CSM Satu Mare condusă de Mihai Hanga și Florin Curileac au participat la Cupa României, competiție ce s-a desfășurat pe parcursul a două zile la Complexul Sportiv „Apollo” din București.

  Sportivii de la CSM sunt antrenați de Nicolae Kovacs, Igor Bălăcescu, Florin Mihali, Robert Soos și Csatari Attila. Turneul din capitală a reunit 531 de sportivi din 44 de cluburi ale Federației Române de Karate WKC. Competiția a fost una reușită pentru sportivii de la CSM Satu Mare dovadă fiind medaliile cucerite:
  – Locul I: Răzvan Tinca – categoria Kumite Shobu Sanbon – 75 kg
  – Locul II: Alin Rîșnoveanu – categoria Kumite Shobu Sanbon + 75 kg, Paula Ulici – categoria Kumite Shobu Nihon 11-12 ani, David Mare – categoria Kumite Shobu Nihon 7-8 ani, Talida Miclăuș – categoria Kumite Shobu Sanbon 18-21 ani, Silvia Silaghi – categoria Kumite Shobu Sanbon 15-17 ani
  – Locul III: Cornel Bota – categoria Kumite Shobu Sanbon 18-20 ani.
  Echipe
  – Kumite Shobu Sanbon seniori: locul II – echipă formată din: Igor Bălăcescu, Florin Mihali, Laurențiu Călugăru.
  – Kumite Rotativ seniori: locul III – echipă formată din: Igor Bălăcescu, Florin Mihali, Laurențiu Călugăru.
  – Kumite Rotativ 15-17 ani – locul II, echipă formată din: Răzvan Tinca, Alin Rîșnoveanu, Vlad Voica.
  – Kumite Shobu Sanbon 15-17 ani – locul III, echipă formată din: Răzvan Tinca, Alin Rîșnoveanu, Vlad Voica.
  Echipe fete
  – Kumite Shobu Sanbon 15-17 ani – locul II, echipă formată din: Silvia Silaghi, Aura Crăciun, Evelin Feher.
  Preşedintele secţiei de karate de la CSM, Marian Râşnoveanu a recunoscut că rezultatele ar fi fost şi mai bune dacă sportivii sătmăreni nu ar fi fost dezavantajaţi de sistemul de arbitraj, mai ales în finale.

  Sportivii mulțumesc Primăriei și conducerii CSM Satu Mare pentru sprijin. De asemenea, sportivii le mulțumesc Primăriilor Viile Satu Mare şi Foieni pentru asigurarea condițiilor de antrenament, respectiv sponsorilor: Polipol Mobila, Muller și Prietenii, Resinex România, Art Chemicals, Universal Construct și Austrian Investment.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img