More


  Hagi, Belodedici și Sabău vor juca într-un meci de binefacere la Iași

  - Advertisement -

  2

  Mai mulți jucători din ”Generația de Aur”, precum Hagi, Belodedici sau Sabău, vor participa la un meci de binefacere, care va avea loc joi, de la ora 19,00, în Sala Polivalentă din Iași, anunță Federația Română de Fotbal.

  Fan Club Echipa Națională, filiala Moldova, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, CSMS Iași, ISJ Iași, Primăria Municipiului Iași și DJST Iași, organizează organizează acest un meci de binefacere, între o echipa formată din prietenii fostului internațional Florin Prunea și o selecționată formată din Old-Boys și suporteri ai echipei ieșene.

  Partida are ca scop strângerea de fonduri necesare operației și tratamentului de care Radu Ionuț Avasilicăi, jucător de 17 ani legitimat la CSMS Iași, are nevoie, după ce juniorul a fost diagnosticat cu o boală gravă (Neoplasm Rinofaringian C T4 N2).

  În echipa lui Florin Prunea au confirmat prezența mai mulți foști ‘tricolori’, printre care Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Ovidiu Sabău, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali. Managerul pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv, s-a alăturat și el inițiativei, la fel ca și Raffael, solistul trupei Iris, care a compus imnul suporterilor echipei naționale, și Nicolo Napoli, antrenorul italian al echipei CSMS Iași.

  În pauza meciului, va fi scos la licitație un tricou al naționalei României, semnat de jucătorii antrenați de Anghel Iordănescu, câștigurile urmând a-i fi donate lui Radu Ionuț Avasilicăi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img