More


  Iohannis, cel mai nepregatit candidat la Presedintie din ultimii 25 de ani

  =

  2

  Iohannis nu stie economie, nu cunoaste Constitutia, habar nu are politica externa, nu poate sa ia decizii! Cu fiecare aparitie publica, Iohannis arata ca nu are nicio pregatire pentru a fi presedintele Romaniei! Iohannis ar fi un dezastru pentru Romania si pentru regiune!

              Dezbaterile fata in fata cu Victor Ponta au scos in evidenta si mai mult incompetenta candidatului ACL pe chestiuni ce tin de economie, de legislatie, de functionarea Parlamentului, de Constitutie, de politica externa. Diferentele dintre cei doi candidati sunt imense! Iohannis nu se ridica la nivelul de competenta cerut de functia de Presedinte al Romaniei. El este ajutat sa se exprime, sa transmita mesaje de catre oamenii din jurul sau. Cine sunt acesti oameni: Blaga, Predoiu, Anastase, Videanu, toti oamenii lui Traian Basescu.

              Ce lacune majore am vazut pana acum la Klaus Werner Iohannis:

              Nu a stiut cat este pensia medie in Romania.

              Nu a stiut cat este salariul minim.

              Nu stie Constitutia Romaniei. A confundat Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentala, dupa ce si in trecut a facut greseli asemanatoare: nu a stiut ce prevede Articolul 80, nu a stiut cate articole are Constitutia.

              Nu a vrut sa vorbeasca despre politica externa in ultima dezbatere pentru ca habar nu are!

              Nu stie cum functioneaza Parlamentul – cere convocari si voturi de pe o zi pe alta.

              Nu a stiut care este cea mai mare comunitate de romani din Diaspora si cati romani traiesc in Italia.

              Nu a stiut cat valoreaza un punct procentual din TVA.

              Nu a fost niciodata la Chisinau si Cernauti! Nu a efectuat nicio vizita in Diaspora in campanie.

              Nu a stiut cat este salariul mediu in Sibiu.

              Nu a stiut cate sectii de vot s-au organizat in Germania.

              Lipsa fundamentala de competente din partea lui Iohannis in ceea ce priveste politica externa este extrem de periculoasa pentru Romania si pentru regiune! In actualul context delicat din regiune, Romania are nevoie de un lider puternic, cu experienta – un lider hotarat care stie sa actioneze si sa isi asume responsabilitati.

              Ar fi un adevarat dezastru ca politica externa sa fie condusa de Iohannis – un om lent, nepregatit, care are nevoie de repetitii si indrumari chiar si pentru simple aparitii publice si care abia a reusit sa prinda curaj pentru a veni la dezbateri electorale la posturi de televiziune care ii sunt favorabile. Klaus Iohannis nu stie decat sa vorbeasca in lozinci, sa lanseze platitudini si truisme, spre deosebire de Victor Ponta, care vine cu cifre, cu rezultate, date si solutii concrete.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img