More


  Iohannis fuge de dezbateri. Restul e doar pălăvrăgeală

  =

  ponta

  Iohannis jigneşte televiziunile de ştiri şi telespectatorii acestor posturi. Victor Ponta este singurul dintre cei doi care încearcă să facă aceste dezbateri posibile, astfel încât românii să aibă ocazia să îi vadă faţă în faţă pe cei doi candidaţi. Iohannis refuză dezbaterile prin formule savante, care trădeaza laşitate. Niciodată un candidat de locul II, până la Iohannis, nu a fugit de dezbateri. Iohannis o face pentru că este gol de conţinut, nu are proiect, nu vrea să raspundă la întrebările sensibile.

  Nici nu ne miră la o adică. Iohannis este un primar care fuge chiar şi de audienţele cu cetăţenii din Sibiu, audienţe pe care le-a anulat! Este, aşa cum a zis Cristian Tudor Popescu, un om care aşteaptă să fie ”cărat cu scaunul dintr-un loc în altul” de cei din PDL, de cei din PNL, de votanţi. Nu este un om care oferă ceva românilor, ci care speră să se vadă cât mai puţin că nu are, de fapt, nimic de oferit.

  Iohannis vrea o dezbatere în care să nu dialogheze cu contracandidatul. Am mai auzit o absurditate – dezbatere virtuală. Poate părea interesant, dar asta înseamnă ca fiecare să stea într-un birou, nu să dezbată! Un astfel de om vrea să fie preşedintele României. Dacă fuge de o amărâtă de dezbatere tv, cum va putea să facă acest om faţă unor momente de presiune reală, când este nevoie de decizii, de iniţiativă, de fermitate şi curaj? Pentru că funcţia de preşedinte exact asta implică.

  Românii nu trebuie să omită atunci când pun ştampila de vot că preşedintele României este Şeful Suprem al Armatei Române, şeful CSAT. Preşedintele României trebuie să fie un lider puternic, stăpân şi încrezător pe sine, nu un laş care nu vrea să participe la patru dezbateri televizate.

  Vasile Blaga, şeful de campanie ACL, implicat în dosarul EADS
  Vasile Blaga, şeful de campanie al lui Iohannis, este acuzat că a fost implicat în mega-scandalul EADS. Vedem că şeful campaniei lui Iohannis este acuzat că a luat mită de 80.000 de euro. Banii ar fi ajuns în campania lui Băsescu. Iohannis este, de altfel, înconjurat de toţi penalii din PDL: trei dintre liderii PDL, Constantin Ostaficiuc (preşedinte de filială) şi deputaţii Cornel Sâmărtinean şi Alin Popoviciu, s-au ales, miercuri, cu sechestru parţial pe avere în dosarul „Aeroportul” instrumentat de Serviciul Timişoara al DNA.
  Iohannis este înconjurat de toţi penalii Regimului Băsescu! Întregul său discurs este unul mincinos şi profund ipocrit, în contextual în care chiar Iohannis are un dosar de incompatibilitate în instanţă şi tot Iohannis refuză să pună în aplicare o decizie a Tribunalului Braşov care arată că una dintre casele lui Iohannis a fost luată prin moştenitori falşi. Ne amintim, însă, şi de liderii locali ai lui Klaus Iohannis care se află în acest moment în arest: Horia Uioreanu (CJ), Aristotel Căncescu (BV), Romeo Stavarache (BC).
  Ne amintim, de asemenea, cine sunt liderii locali cu probleme, cei care au responsabilitatea să îi aducă voturi lui Iohannis: Mircea Molot (din Hunedoara – sau “judeţul Deva”, cum a declarat Iohannis), Marian Petrache (Ilfov), Nicolae Robu (pe care l-a percheziţionat DNA săptămâna trecută).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img