More


  Joc temător făcut de Rapid, consideră antrenorul Marian Rada

  - Advertisement -

  2

  Antrenorul echipei Rapid București, Marian Rada, a apreciat că formația giuleșteană a făcut un joc temător, luni seara, la Craiova, cu CS Universitatea, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

  ”Am făcut un joc destul de bun, dar crisparea dată de poziția din clasament ne-a făcut să avem un joc temător. Chiar și așa, cu puțină șansă puteam să marcăm la acea bâlbâială a lui Martin, din 6 metri, și poate altul era rezultatul. Ne-a costat mult finalul primei reprize, când o serie de pase greșite date de jucători cu experiență au făcut să se întoarcă jocul împotriva noastră”, declarat Rada la conferința de presă de după meci, citat de site-ul oficial al echipei din Bănie.

  ”Sper ca în ultimele două etape (alte turului, n. red.) să scoatem ceva puncte, iar apoi cu o campanie de achiziții bine făcută să ajungem să avem un lot omogen, cu care să încercăm salvarea de la retrogradare”, a precizat Rada.

  Rada, fost jucător la Universitatea Craiova, a avut cuvinte frumoase despre formația din Bănie: ”Echipa Craiovei este una bună, o cunoșteam. Au avut și ei mulți jucători lipsă, probabil ar fi jucat mai bine cu acei jucători. Sunt sigur că a fost o echipă neomogenă, au făcut și o improvizație, cu Tîrnăcop, jucător de picior stâng, fundaș dreapta. Până la urmă a câștigat cu 2-0, continuă seria de invincibilitate. Le doresc baftă mai departe”.

  CS Universitatea Craiova a învins pe Rapid București cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie, în ultimul meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. CS Universitatea s-a impus prin două goluri venite în urma unor faze spectaculoase, marcate de argentinianul Pablo Brandan (43) și de iordanianul Thaer Bawab (90+3).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img