More


  Kirner , salvatorul campioanei!

  =

  oar---talna

  Someşul Oar s-a impus cu multă şansă în derby-ul primelor două clasate din liga a 4-a de elită. Campioana en titre a câştigat ieri la Oraşu Nou pe final după reuşita veteranului Janos Kirner din minutul 88.

  Oarul a început mai bine , Marinaş are prima ocazie în secunda 40 iar apoi în minutul 12 trimite mingea în bară. Homorozan, în replică, în minutul 25 îl încearcă pe Dobrai cu un şut de la marginea careului .

  Gazdele ies la atac şi sunt penalizate rapid. Antrenorul-jucător Alex Botoş conduce contraatacul din minutul 28 în care Puţi venit lansat deschide scorul. În minutul 42 Patrick Pop ratează egalarea din 6m şi oaspeţii intră în avantaj la vestiare.

  Repriza secundă începe cu cinci minute de dominare a oaspeţilor care par hotărâţi să încheie rapid conturile. Doar că ratările lui Cadar şi Petcuţ se răzbună şi în minutul 68 Ghiriti surprinde aărarea Oarului cu o pasă de efect la Cozma care nu iartă din interiorul careului:1-1.

  Finalul se joacă pe contre cu ocazii la ambele porţi şi cu un penalty cerut de gazde la un presupus fault la Ghiriti. Şi, când toată lumea părea mulţumită cu remiza, Petcuţ bine lansat pe contraatac îl găseşte în şase metri pe Janos Kirner iar veteranul de 40 de ani de la Oar împinge mingea în plasă. Bucurie imensă în tabăra Someşului şi frustrare la Oraşu Nou. „Meritam măcar un egal. În repriza a doua am fost mai buni ca ei” a spus la final preşedintele gazdelor Bute Pal. Acesta extrem de afectat de rezultat a aruncat săgeţi la adresa arbitrajului. „ Patru faze de penalty am avut . Vreau să le revăd, măcar unul puteam primi” a mai spus Bute Pal.

  De partea cealaltă, managerul Oarului Maiorciac Zsolt era numai un zâmbet. „ Ne-am desprins în clasament dar campionatul nu e încă jucat. E un succes foarte important pentru noi” a declarat Maiorciac.

  În clasament Someşul Oar rămâne pe primul loc cu 26 de puncte, în vreme ce Oraşu Nou e pe doi cu 22 puncte şi un meci în plus.

  Oraşu Nou- Şofran- Szmuczer, Cseh, Pajzos, Erdei S., -Homorozan, Pop M., Cozma, Erdei M.-Pop P., Ghiriti.
  Oar- Dobrai- Fernea, Nagy Z., Silaghi (min 80 Kirner), Hanus- Botoş D., Botoş A. ( min 70 M. Pop), Petcuţ, Puţ ( min 63 Matei)- Cadar, Marinaş.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img