More


  La două tuşe de finală

  =

  A doua zi a Campionatelor Naţionale de spadă cadeţi de la Craiova a programat ieri proba masculină pe echipe.
  În total s-au înscris zece formaţii, printre care şi mai tinerii spadasini de la CS Satu Mare. După bronzul cucerit de Adam Macska la individual, gruparea sătmăreană a fost ieri foarte aproape de a cuceri cel puţin medalia de bronz.

  Zoltan Kato, Adam Macska, Marton Szep şi Balazs Szilagyi au trecut în sferturi de CSS Tg. Mureş cu 45-25 şi au pierdut în semifinale, la limită, în faţa virtualei campioane naţionale, UNEFS Bucureşti, 44-45.

  Pentru locurile 3-4, CS a dat peste LPS 2 Craiova, în faţa căreia sătmărenii au cedat din nou la limită, cu acelaşi scor, 44-45. Practic două dueluri crâncene, încheiate pe muchie de sabie, din păcate, fără noroc pentru sportivii noştri.

  Antrenorii Lehel Nagy şi Adrian Pop s-au arătat mulţumiţi de evoluţia băieţilor, care s-au întors ieri acasă şi care au fost, teoretic, la două tuşe de finală.

  Azi şi mâine vor intra pe planşe şi se vor bate pentru medalii Teodora Coste, Amarilisz Pallai, Mellany Pfeifer şi Csilla Nagy, alături de care a sosit la Craiova şi antrenorul Francisc Csiszar. Unele dintre sportive sunt cu ani buni mai tinere decât majoritatea adversarelor, dar asta nu le descurajează pe muşchetarele de la CS Satu Mare.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img