More


  Le-am injectat “penicilină“

  =

  volei

  După meciul de baschet de sâmbătă, a venit rândul voleibalistelor de la CSM Satu Mare să intre pe parchet. Adversara elevelor lui Pricop din etapa a şaptea a Diviziei A 1 a fost ultima clasată, Penicilina Iaşi. Chiar şi aşa, ieşencele nu au arătat ca o echipă de ultimul loc, iar voleibalistele noastre s-au întrebuinţat serios pentru a obţine victoria, scor 3-1.

  Primul set a fost de infarct, fetele noastre revenind de la 21-24 şi câştigând cu 28-26. Şi al doilea a fost echilibrat, dar adjudecat de CSM, 26-24. Al treilea a coincis cu un reviriment al Penicilinei, set pe care l-au câştigat cu 25-10. Ultimul set a aparţinut elevelor lui Pricop, 25-15 şi a adus cea de-a treia victorie din acest prim sezon în Divizia A 1.

  În etapa următoare, echipa de volei a CSM Satu Mare va întâlni CS Dinamo Romprest Bucureşti. Meciul se va juca în deplasare, vineri, de la ora 17.00.

  În plus, Adrian Pricop are cu ce să se mândrească. Una dintre sportivele sale cele mai tinere, Andreea Maxim, a fost desemnată tot sâmbătă seara Miss Boboc Liceul cu Program Sportiv Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img