More


  Leonard Doroftei, aşteptat la “Cupa Ierului“

  =

  Eveniment de anvergură astăzi şi mâine la Căuaş. Secţia de box de la AS Olimpia Căuaş organizează primul eveniment sportiv din istoria comunei, “Cupa Ierului“ la box. Invitatul de onoare al acestei gale este nimeni altul decât preşedintele FRB şi fostul mare campion, Leonard Doroftei. Chiar dacă prezenţa sa este pusă sub semnul întrebării, toată suflarea din Căuaş îl aşteaptă cu braţele deschise.

  Nu mai puţin de 60 de pugilişti de la zece cluburi din ţară sunt aşteptaţi la această competiţie care este organizată de AS Olimpia Căuaş, în colaborare cu AJ Box Satu Mare, iar partenerii care s-au implicat pentru ca acest eveniment să iasă ca la carte şi fără de care acesta nu se putea realiza sunt Primăria şi Consiliul Local Căuaş, Primăria Tăşnad, Lucian Raţ, Hotel Restaurant Melody, Ioan Vonica, Bonjour Caffe, CS Voinţa – Ioan Ghere, Hotel Restaurant Biamin Tăşnad şi Naturlact.

  Azi, de la ora 16.00, respectiv sâmbătă de la ora 10.30 în cochetul ring amplasat în Căminul Cultural din Căuaş, vom avea parte de meciuri tari, interesante, care vor face deliciul publicului. În această seară va avea loc şi dineul oficial, iar sâmbătă, la finalul întrecerii se vor acorda premii, diplome şi medalii câştigătorilor.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img