More

    Liga a 3-a / Dublă Petrică Dragoş pentru UTA

    Blondul atacant ajuns de la Olimpia Satu Mare la UTA Bătrâna Doamnă s-a bucurat sâmbătă de primele goluri din campionat pentru echipa arădeană. N-au fost primele reușite ale lui Petrică Dragoș în stagiunea 2014-2015, el a mai marcat și în Cupa României (în 3-0 cu Mama Mia și în 3-2 cu Național Sebiș). Chiar dacă nu înscrisese în campionat, Dragoș s-a numărat printre remarcați, iar în ultima rundă reușea un assist prețios la Motru pentru golul lui Ousmane. Contra Turceniului, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a intrat în ultima jumătate de oră și a liniștit meciul cu golurile marcate în minutele 75 și 86.

    „Mă bucur că am reușit să înscriu. Am avut niște probleme medicale, care au continuat cu unele dureri, dar acum sunt bine, sănătos. Echipa merge bine, câștigă și suntem pe podium. Așteptăm următoarele meciuri”, a spus sătmăreanul din atacul celor de la UTA Bătrâna Doamnă Arad.

    UTA Bătrâna Doamnă a învins Ştiinţa Turceni cu 4-1 şi ocupă locul trei în seria a 4-a a ligii a 3-a după 10 etape disputate. Arădenii au 20 de puncte cu unul mai puţin decât liderul Nuova Mama Mia Becicherecul Mic.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE