More


  Marius Iepure, vicecampion european!

  =

  dans

  Dupa performanta obtinuta cu o luna inainte la Campionatele Mondiale din Ostrava (medalie de bronz) perechea Marius Iepure – Otlile Mabuse a obtinuto nouă performanţă deosebită. la Campionatul European de profesionisti la dansuri latino-americane. Perechea Iepure-Mabuse a terminat pe locul doi şi a cucerit medalia de argint.

  Concursul a avut loc in Germania, la Dresden. La concurs au paricipat 12 perechi din 10 tari. Nouă arbitri au urmarit cu foarte multa atentie, notind la 4 categorii perechile participante: tehnica, muzicalitate, relatia in pereche si coregrafie.

  Doar o pereche din Austria s-a situat in fata sătmăreanului nostru Marius şi a partenerei lui, sudafricana Otlile Mabuse.

  Tema Show-ului a fost : ‘Long way to freedom’- Nelson Mandela. Perechea de dansatori a dorit sa ofere prin show-ul lor un omagiu marelui lider sud-african care a reusit sa obtina drepturi egale populatiei de culoare cu cele ale populatiei colonizatoare.

  “Coregrafia am facut-o impreuna cu olandezul Ton Greten ajutati de antrenori lor : Motzi Mabuse (sora lui Otlile si campioana a Germaniei) si Otto Varga, unul dintre antrenorii clubului de dans sportiv Royal Dance Club Satu Mare” ne-a spus Marius Iepure care a dorit să le multumeasca antrenorilor de la Royal Dance Club pentru indrumarea in tainele dansului sportiv si increderea de care au dat dovada in talentul si daruirea lui.

  Desi reprezinta Germania pereche vine foarte des in Satu Mare unde ajuta tinerii dansatori sa se dezvolte, sperind ca intr-o zi sa reprezinte Romania si sa obtina rezultate cel putin la fel de bune.

  De altfel, Marius Iepure şi Ottlile Mabuse au promis că vor face tot posibilul să vină la Gala Royal Dance Club de pe 22 decembrie pentru a prezenta şi sătmărenilor show-ul medaliat la Mondiale şi Europene.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img