More


  Meci special pentru Ervin Zsiga

  =

  zsiga

  Olimpia întâlneşte sâmbătă, de la ora 11.00, revelaţia campionatului, Fortuna Câmpina, în cadrul etapei a 14-a din Liga a II-a, seria Vest.

  Pentru sătmăreanul Ervin Zsiga această întâlnire este una cu totul specială. Acum la Fortuna, Zsiga a crescut la Olimpia, unde a descoperit tainele fotbalului timp de aproape zece ani.

  Fotbalistul sătmărean a revenit de aproximativ două săptămâni la antrenamentele Fortunei, după o pauză de aproape o lună. Să ne reamintim că în startul acestui sezon Ervin Zsiga a avut o evoluţie foarte bună, cu trei goluri în primele cinci etape, înainte de accidentarea din meciul de Cupă cu Dinamo.

  Acum urmează un tratament de recuperare la Bucureşti, iar în ultimele două partide a intrat în mitanul secund.
  “Ne dorim să câştigăm la Satu Mare, să terminăm acest an cât mai aproape de Poli Timişoara. Pentru mine partida cu Olimpia este una specială. Am crescut la Satu Mare, din păcate returul sezonului trecut nu a fost unul prea reuşit pentru mine, pentru că şi atunci am revenit după o accidentare. În fotbal trebuie să fii profesionist, să îţi respecţi contractul şi să dai totul pentru echipă. Sper să pot evolua la Satu Mare şi mă bucur că revin pe stadionul unde am crescut“, a declarat Ervin Zsiga.

  Echipa va porni de joi spre Nord-Vest, dar va ajunge doar vineri după-masă la Satu Mare, după ce va efectua un antrenament la Turda.

  Vă reamintim că în tur, Olimpia a fost învinsă la Câmpina cu 2-0, atunci marcau Munteanu (‘4 – penalty) şi Chipirliu (‘27).
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img