More


  Memoriu trimis către federaţie

  =

  tudor

  Invitat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul de la CS Satu Mare– Cetate Ardud, Tudor Barbul a declarat că ia în calcul retragerea din activitate după ce la Naţionalele de la Târgovişte arbitrii le-au furat cel puţin trei medalii sportivilor săi.

  Acesta a amintit că a trimis un memoriu pe adresa federaţiei şi că în funcţie de răspunsul ce va veni dinspre oficialii FRL va lua o decizie finală în privinţa viitorului său în lupte.

  „Vă aducem la cunoştinţă modul tendenţios în care delegaţia clubului nostru a fost tratată la Campionatele Naţionale de copii 1 (UNDER 16) de la Târgovişte din perioada 7-8 noiembrie. Ne referim la arbitrajele defavorabile pe care sportivii noştri (Marian Zaha – 35 kg, Marius Bulgăr – 38 kg şi Gerhard Diczik – 85 kg) le-au avut din partea cuplului Lazăr Ovidiu şi Minea Gheorghe. Vă rugăm să analizaţi înregistrările video la confruntările Satu Mare-Timişoara (categoria 35 kg), Satu Mare-Rădăuţi (38 kg) unde deţinem proba video şi unde la 8-0 în favoarea sportivului nostru meciul trebuia încheiat cu victorie pentru Satu Mare. Doar că arbitrii au permis continuarea luptei şi au viciat rezultatul permiţând adversarului să lupte în continuare.

  Dorim să aflăm poziţia dumneavoastră şi să luaţi eventualele măsuri care se impun. Considerăm că delegaţia noastră a fost privată de obţinerea a cel puţin trei medalii la aceste Naţionale şi din păcate nu este prima abatere a acestei brigăzi faţă de sportivii noştri.” au scris antrenorii Tudor Barbul şi Francisc Szabo în memoriul trimis ieri la FR Lupte.

  De altfel în emisiunea Săptămâna sportivă de luni seara antrenorul Tudor Barbul a prezentat înregistrarea video a luptei în care la cat 38 kg sportivul sătmărean a câştigat clar cu 8-0 dar arbitrii au permis continuarea duelului şi au întors eronat rezultatul oprindu-l pe Marius Bulgăr din drumul spre un nou titlu naţional.

  „Ce să le mai spun eu elevilor mei, cu ce să îi motivez după ce ei ştiu că pe saltea au câştigat dar arbitrii au dat o decizie eronată. Nu e prima dată când cei doi arbitrii ne defavorizează la competiţiile importante. 2 a mai spus Barbul.

  Înregistrarea emisiunii Săptămâna sportivă poate fi urmărită aici: http://www.nordvest-tv.ro/arhiva/saptamana-sportiva-10-11-2014/.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img