More


  Mircea Bolba:”Sunt foarte mulţumit de parcursul echipei!”

  =

  bolba

  Olimpia II Satu Mare a câştigat greu, 2-1, restanţa de duminică de la Cămin şi a urcat pe poziţia a 2-a a clasamentului în Liga a 4-a de elită.

  Antrenorul „satelitului”, Mircea Bolba recunoaşte că succesul de la Cămin a fost unul norocos şi că un rezultat de egalitate era mai echitabil.

  „Nu am făcut un joc strălucit, dar important e că am câştigat mai ales că din echipa de bază i-am avut doar pe Paul, Rus, Faur şi Ionescu. Am urcat pe locul doi la finalul turului şi asta contează acum” ne-a spus Mircea Bolba, care a ţinut să-şi felicite elevii pentru parcursul bun din această toamnă.

  “Trebuie să recunosc că sunt foarte mulţumit de echipă. Îi felicit pe copii. Au muncit mult, au crescut în valoare şi asta se vede. Sunt convins că 2-3 dintre ei vor ajunge sus de tot în fotbal dacă vor continua cu aceeaşi seriozitate “, a mai adăugat Bolba.

  În privinţa obiectivului echipei, tehnicianul satelitului recunoaşte că şi-ar dori să câştige Liga a 4-a de elită dar în acelaşi timp e conştient că cel mai important ar fi ca o parte din aceşti jucători să ajungă la prima echipă.

  „Rămâne de văzut ce se va dori la iarnă la prima echipă. S-ar putea ca o parte din jucătorii de la satelit să fie cooptaţi în lotul de la liga a 2-a. Dar şi aşa trebuie să credem în şansa noastră. Campionatul nu e jucat“, a mai spsu Mircea Bolba.

  Untitled-1

  Olimpia mai are de jucat o restanţă, cu Cetate Ardud, meciul însă se va disputa anul viitor conform unor surse din cadrul AJF Satu Mare.

  “Dacă nu pierdeam la masa verde cu Doba, acum eram, teoretic, la un punct în spatele Oarului. Oricum campionatul se joacă şi sunt convins că în retur vor mai fi surprize”, a încheiat Mircea Bolba.

  De remarcat că pe lângă Mircea Bolba din stafful tehnic de la Olimpia II mai fac parte Cristian Popa şi Mihai Sabău.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img