More


  N-ai sa crezi ce suma fabuloasa au cerut Chivu si Mocanu ca sa se dezbrace de Revelion!

  =

  2

  Ajunse vedete peste noapte, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au ajuns sa incaseze sume uriase pentru a dansa lasciv in diferite cluburi. Astfel, pentru show-ul de Revelion, cele doua asistente TV au cerut un onorariu exorbitant: 5000 de euro fiecare. 

  Pe Ana Maria Mocanu o stiti de cand dansa provocator, imbracata mai mult decat sumar, in emisiunea “Fata de la miezul noptii” (Taraf TV). Loredana Chivu este o fosta animatoare, care a castigat castingul pentru rolul de asistenta TV a lui Dan Capatos, post pentru care s-a luptat cu Adelina Pestritu. Intre timp, din doua ilustre necunoscute, Ana si Loredana, au ajuns sa fie asistente TV, sa aiba propriul reality-show si sa castige mii de euro pe luna.

  Mediatizarea excesiva de care cele doua se bucura le-a adus un plus de imagine, dar si o gramada de bani, pentru ca fiecare isi mareste tariful de la saptamana la saptamana.

  Isi negociaza la sange onorariile

  Pentru ca mai este putin pana in luna decembrie, organizatorii de evenimente s-au apucat deja sa negocieze cu artistii si cu vedetele pe care le vor in anumite zile de sarbatoare. Este si cazul asistentelor TV, care au cerut o suma exorbitanta pentru un dans erotic:

   “Mai multe cluburi din tara le vor de Revelion, iar Loredana si Ana Maria vin numai la pachet. Sunt in discutii cu diiversi patroni, iar sumele pe care le pretind cele doua asistente TV sunt din ce in ce mai mari.

   Daca anul trecut au incasat fiecare cate 3000 de euro intr-o singura noapte, pentru ca au animat atmosfera prin dansurile lor aproape porno, iata ca, de data aceasta, ele vor 5000 de euro. Momentan sunt in negocieri, ramane de vazut daca cineva le va da asemenea sume”, a declarat un apropiat al celor doua, pentru CANCAN.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img