More


  Păcat de primul sfert…

  =

  CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă în sala LPS- Kati Both, scor 80-87 în faţa celor de la CS U Alba Iulia. Partida a contat pentru prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României.

  Diferenţa s-a făcut în primul sfert când, parcă timorate, fetele noastre au fost depăşite la toate capitolele de trupa lui Miroslav Popov. 3-13 în minutul 3, 5-20 după 5 minute şi 15-31 la finalul sfertului.

  A urmat apoi o cursă permanentă de urmărire cu Orosz şi Ross încercând să readucă CSM-ul la viaţă, şi de ce nu în cărţile calificării în Final Four. 24-24 în sfertul doi, 21-20 în al 3-lea şi 20-12 în ultimele zece minute au făcut ca scorul final să fie unul ceva mai strâns, 80-87.

  Din păcate însă e greu de crezut că CSM-ul va putea furniza surpriza miercuri la Alba Iulia , o victorie la opt puncte fiind puţin probabilă…

  Pentru CSM Satu Mare au jucat: Orosz 23 puncte, Ross-21, Ferenczi-10, Laza şi Adams-7, Manta-4.
  CSU Alba Iulia: Jessica Kuster – 27 de puncte, Wumi Agunbiade – 23 de puncte, Valencia McFarland – 16 puncte, Marta Fodor – 8, L’Oreal Price – 7 puncte și Larisa Toma – 6 puncte.

  Week end plin la CSM, conducerea în vacanţă!
  Din păcate puţină lume a venit la acest joc, deşi cele două formaţii s-au străduit să ofere un spectacol agreabil. A surprins chiar lipsa de la sală a preşedintelui Vali Neagu şi a organizatorului de competiţii, Cristi Pop, plecaţi se pare într-o minivacanţă în Maramureş ! Asta în condiţiile în care week-end-ul a fost unul important pentru club cu un duel televizat la volei în care CSM-ul a întâlnit pe Dinamo , un meci în sferturile cupei la baschet şi cu o reprezentare impresionantă la competiţia de judo , Cupa UNIO. În plus de la meciul de baschet a lipsit şi directorul tehnic, Iulian Sin , acesta acuzând se pare ceva probleme medicale în dimineaţa meciului cu Alba Iulia! Din păcate situaţia nu pare a fi una roz la club, jucătorii de la handbal aşteptau joi după meci explicaţii legate de plata salariilor, voleibalistele şi baschetbalistele întrebau şi ele de bani în condiţiile în care plăţile trebuiau efectuate săptămâna trecute.

  Se pare însă că suma alocată de la bugetul local în acest an, 29 miliarde lei vechi , a fost cheltuită deja iar clubul nu mai poate plăti ultimele două salarii din 2014. Asta doar dacă nu va apărea vreun sponsor generos ori consilierii locali nu vor mai veni cu o rectificare salvatoare!
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img