More


  Pansament pentru moral

  =

  csm1

  Un meci în care nu s-a pus niciodată problema învingătoarei s-a jucat ieri în capitală, în cadrul Ligii Naţionale de baschet feminin. Rapid Bucureşti a fost surclasată de CSM Satu Mare, scor 61-88, echipă care bifează al patrulea succes din 12 etape.

  Formaţia pregătită de Adriana Pricop a trecut în primul sfert de giuleştence cu 33-13, iar în al doilea 20-12, la pauză CSM fiind în avantaj clar, 53-25. În partea a doua partida s-a mai echilibrat, însă doar pe final. Sfertul trei ne-a aparţinut, 14-13, dar l-am cedat pe ultimul, 21-23. O victorie e o victorie, însă nu ne este de prea mare folos pentru accederea în play-off. Orosz, Ross şi Voica au fost cele mai bune din echipa antrenată de trio-ul Pricop-Sin-Năstruţ în ceea ce priveşte finalizarea, iar Adams a reuşit 13 recuperări.

  Pentru CSM au punctat Andreea Orosz 19, Toccara Ross şi Bianca Voica 15, Eniko Laza 12, Flavia Ferenczi 8, Ashley Adams 7, Luminiţa Manta 6, Marija Radovic 4 şi Renata Szmutku 2. A mai evoluat Teodora Vasile.

  Urmează un meci important, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 16.30, într-un duel pentru locurile 9-10, între CSM şi Nova Vita Tg. Mureş. La cum arată echipa mureşeană în acest moment s-ar putea să mai asistăm la o surpriză în sala Ecaterina Both.

  Oricum, prin oraş se zvoneşte că, până la urmă, echipa de baschet nu are ca obiectiv accederea în play-off. Se pare că acest obiectiv a fost modificat din mers, probabil în urma rezultatelor neaşteptate. Neaşteptat de proaste.

  Oare când va veni momentul în care cei implicaţi vor conştientiza faptul că echipa a ajuns una de pluton şi că cineva ar trebui să răspundă pentru aceste eşecuri care ne duc în derizoriu?!

  E adevărat, nici bugetul nu este unul prea mare, dar sezonul trecut, cu acelaşi buget, baschetul a mers mult mai bine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img