More


  Ponta: Nu apreciez faptul că președintele se implică în continuare în campania electorală

  =

  2

  Premierul Victor Ponta, candidatul alianței electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, a declarat sâmbătă că nu este de acord cu faptul că președintele Traian Băsescu se implică în continuare în campania electorală, întrebat de jurnaliști cum apreciază propunerea lansată de șeful statului privind organizarea la Palatul Cotroceni a unei dezbateri electorale între cei doi candidați rămași în cursa pentru prezidențiale.

  “Nu apreciez faptul că domnul președinte Băsescu continuă să se implice în campania electorală. Înțeleg că vrea să-l ajute pe domnul Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred, totuși, că atâta timp cât este președinte, ar trebui să stea, totuși, mai departe de campania electorală (…)”, a declarat premierul sâmbătă, după ce s-a întâlnit cu militarii români care participă la misiunea de menținere a păcii în regiunea Kosovo.

  Victor Ponta a adăugat că, pe de altă parte, “într-un fel apele s-au despărțit”.

  “Noi vom merge mai departe în formula USL, eu, președinte, Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministru. Dânșii sunt Traian Băsescu, Klaus Iohannis și cei de la PDL. Până la urmă, oamenii pot, pe 16 noiembrie, să știe ce doresc. Doresc să rămână ca și până acum, cu Băsescu, Iohannis, PDL, sau doresc să facem acea schimbare pe care USL a propus-o tot timpul. Deci, dacă domnul Iohannis vrea să vină împreună cu domnul Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marți, miercuri, joi, e dreptul lui”, a mai declarat premierul.

  Președintele Traian Băsescu a propus sâmbătă ca dezbaterea electorală dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru prezidențiale, Victor Ponta și Klaus Iohannis, să se desfășoare la Palatul Cotroceni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img