More


  Ponta: Nu mă rușinez de sprijinul nimănui; vreau să fiu președintele tuturor românilor

  =

  1

  Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a afirmat, marți seară, că nu se rușinează cu sprijinul nimănui pentru al doilea tur de scrutin, motivând că vrea să fie președintele tuturor românilor.

  “Eu mă aștept să primesc sprijin de la toată lumea și nu mă rușinez de sprijinul nimănui, pentru că vreau să fiu președintele tuturor românilor, și al celor care mă votează, și al celor care nu mă votează sau nu vin la vot. (…) Eu voi fi și președintele domnului Traian Băsescu, că îi place sau nu îi place. Nici mie nu mi-a plăcut că domnul Băsescu era președintele meu, dar trebuia să mă reprezinte și pe mine, care nu l-am votat vreodată. Eu așa înțeleg”, a declarat Ponta într-o emisiune la B1 TV.

  Ponta a explicat că vrea să fie diferit față de actualul șef al statului, Traian Băsescu, pe care îl consideră “foarte partizan”.

  “Au fost zece ani în care președintele a fost foarte partizan. A zis: ‘dom’le, eu sunt doar cu ăștia ai mei și ceilalți sunt niște dușmani’. Eu, când am spus că vreau să fac o schimbare fundamentală, la asta mă refeream, la faptul că mă simt obligat și față de alegătorii care cu siguranță nu mă vor vota (…), să țin cont și de opinia lor dacă sunt președintele românilor”, a afirmat liderul PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img