More


  Radiografia României făcută de MASONUL care conduce lumea. Cum este văzută ţara noastră

  1
  Fostul preşedinte al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, a fost în Romania pentru prima oară  când a participat la o conferinţă organizată de BNR. 

  Grupul Bilderberg este o organizaţie cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri şi academicieni. Este puternic exclusivist şi se reuneşte anual pentru a promova o apropiere între Europa şi Statele Unite ale Americii.

  Încă de la sosirea în ţară, preşedintele Grupului Bilderberg, Vicontele Etienne Davignon, a ţinut să îşi spună punctul de vedere cu privire la situaţia actuala a Romaniei. “Toate guvernele din lume se străduiesc să facă totul din ce în ce mai bine. România se descurcă mai bine decât Statele Unite ale Americii în momentul de faţă”, a declarat, la sosirea pe aeroport, preşedintele grupului Bilderberg, potrivit obiectiv.info.

  O importantă remarcă a liderului influentei organizaţii a fost infrastructura slab dezvoltată din Romania, dar şi lipsa absorbţiei fondurilor europene.

  “Putem aprecia că la finele lui 2014 se va termina recesiunea, chiar şi în ţările cu situaţii dificile.Este total anormal ca o ţară ca România să folosească doar 20-25% din fondurile europene disponibile. Sunt sigur că o mare parte din vina o poarta autorităţile române, dar pentru cealaltă parte este vina birocraţiei din Uniune”, a declarat vicontele.

  De asemenea, Etienne Davignon a participat la evenimentul organizat la Banca Naţională a României de Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, unde a avut ce-a de-a doua întâlnire oficială, cu Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img