More


  Răzvan Raț – ”Trebuie să fim atenți la fazele fixe”

  =

  2

  Răzvan Raț, căpitanul echipei naționale a României, a declarat, joi, la conferința de presă de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, că formația țării noastre trebuie să fie foarte atentă la fazele fixe, în partida cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European de fotbal ediția 2016.

  ”Trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe. O să încercăm să nu mai repetăm greșelile din trecut. Este simplu de înțeles, fotbaliștii irlandezi sunt puternici și joacă foarte bine fazele fixe”, a spus fundașul Răzvan Raț, în fața jurnaliștilor.

  În continuare, el a precizat: ”Să nu uităm de faptul că și ei au primit gol, în meciul cu Ungaria, tot din fază fixă. Asta înseamnă că sunt foarte puternici pentru fazele fixe de atac, dar că pot să fie surprinși la fazele fixe din apărate. Nu ne rămâne decât să fim în marcaj foarte strâns la fazele fixe”.

  Răzvan Raț a mai adăugat că se bucură să lucreze cu selecționerul Anghel Iordănescu.
  Fundașul echipei PAOK Salonic a mai arătat: ”Mă bucur pentru vizita făcută, în cantonamentul nostru de antrenorul Mircea Lucescu. El a încercat să ne transmită faptul că jucătorii echipei naționale a României au o abilitate tehnică superioară fotbaliștilor din alte națiuni. Putem deci, prin inteligență și abilitate tehnică, să facem un rezultat bun vineri și să fim foarte aproape de calificare”.

  Meciul dintre reprezentativele României și Irlandei de Nord va avea loc vineri seara, de la ora 21,45, pe Arena Națională din București. După primele etape de calificare, nord-irlandezii ocupă primul loc în Grupa F, cu maximum de puncte (9), în timp ce tricolorii se află pe locul secund, cu 7 pct.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img