More


  S-a tras cortina şi peste Liga a IV-a

  =

  meci

  Şi fotbalul din Liga a IV-a îşi ia “La revedere“ până anul viitor. S-a încheiat un tur de campionatz cu bune şi cu rele, campioane de toamnă fiind Energia Negreşti în seria A, respectiv Crasna Moftinu Mic în seria B.

  În ultima etapă, Unirea Păuleşti a câştigat cu 3-0 la masa verde după ce doi jucători de la Vetiş au îmbrâncit şi lovit arbitrul. Negreştenii s-au distrat la Porumbeşti şi au trecut pe primul loc al clasamentului, profitând de remiza celor de la AS Livada, 2-2 acasă cu Dacia din Medieşu Aurit, care completează podiumul seriei A.

  În seria B, Crasna Moftinu Mic a câştigat cu 3-1 confruntarea de pe teren propriu cu Real Andrid. Pe doi termină turul Fortuna Căpleni, care a pierdut în faţa celor de la Frohlich Foieni, iar pe trei au urcat vulturii din Santău după victoria cu Urziceni.

  Arsenal Vetiş şi Viitorul Lucăceni sunt “lanternele roşii“ ale toamnei. Aşadar, se trage cortina peste acest tur, în care s-au jucat 11, respectiv 13 etape, în funcţie de serie. E primul sezon al Ligii a IV-a după întocmirea Ligii de Elită. Le dorim vacanţă plăcută tuturor fotbaliştilor din eşalonul al patrulea şi să ne revedem cu bine la anul.

  Daniel Chiorean

  22  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img