More


  Sătmăreanul Ovidiu Lăpuşte, bronz la primul concurs naţional

  =

  box

  În perioada 6-9 noiembrie, la Iaşi s-a desfăşurat Campionatul Naţional de box speranţe olimpice. Judeţul nostru a fost reprezentat de trei pugilişti de la AS Olimpia Căuaş. Astfel, au intrat în ring Ciprian Meszaros (64 kg), Raul Şerban şi luptătorul-pugilist Ovidiu Lăpuşte la 75 de kg, antrenaţi de Iosif Sandor.

  Delegaţia a fost condusă însă de preparatorul fizic şi antrenorul secund Mihai Stan, delegaţie care s-a întors acasă cu o medalie de bronz. Prin luptătorul Ovidiu Lăpuşte, care din păcate a acuzat dureri mari la spate şi nu a mai putut continua, fiind favorit la titlul national. În primul meci a învins un sportiv din Braşov, în prima repriză prin K.O. tehnic.

  Ceilalţi doi reprezentanţi ai Olimpiei Căuaş s-au clasat pe cinci, Raul Şerban fiind nedreptăţit de deciziile arbitrilor, Meszaros fiind învins de Vişan, medaliatul de la Europene.

  Preşedintele secţiei de box de la AS Olimpia Căuaş, Florin Mulcuţan, doreşte să aducă mulţumiri pe această cale tuturor celor care sprijină acest sport. Aici fiind vorba despre Fuşle Vasile, Ciprian Chiorean, Raţ Lucian, Horneac Tiberiu, David Ovidiu şi Mariana, Ciorcăşel Claudiu, Ionică Vonica, Dani Micu, Claudiu Rasco, preşedintele C.J. Adrian Ştef, dir. LPS Păcurariu Ionel, Primăriei şi Consiliului Local Căuaş și nu în ultimul rând lui Cosma Florin, preşedintele AS Olimpia Căuaş şi mass-mediei locale.

  Pe această cale, îi spunem “La Mulţi Ani!“ lui Mihai Stan, care vineri şi-a serbat ziua de naştere şi care a primit un cadou frumos în week-end, din partea sportivilor, această medalie de bronz
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img