More


  Sătmărenii câştigă Superliga cu Medicina Timişoara

  =

  sah

  Satu Mare este recunoscut pentru numărul însemnat de şahişti valoroşi o arată performanţele reuşite de aceştia la Călimăneşti, în perioada 7-16 noiembrie. Acolo unde s-a desfăşurat Superliga şi Divizia A la şah.

  Dacă oraşul nostru a avut echipă în primul eşalon al şahului românesc, mai mulţi sportivi sătmăreni sau care se pregătesc aici au participat alături de Medicina Timişoara. Şi nu oricum, ci cu rezultate foarte bune. Echipa din Banat a reuşit să câştige Superliga şi la feminin şi la masculin. La feminin, din lot a făcut parte şi junioara de la LPS, pregătită de Cătălin Ardelean, Kincso Jakab. La masculin, din echipa Medicinei au făcut parte juniorul Radu Doroş şi profesorul acestuia, Cătălin Ardelean, care au pus umărul la această realizare. În total au fost prezente 18 echipe, 10 la masculin şi 8 la feminin.

  Şi acestea nu sunt singurele realizări ale şahiştilor sătmăreni. CS Apollo Satu Mare a terminat pe locul doi Divizia A, ceea ce înseamnă că a promovat, iar din 2015, oraşul nostru va avea din nou echipă în elita şahului din România. Din lotul echipei fac parte şi sătmăreanul Sorin Levay şi junioara de la LPS, Andra Cîmpean.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img