More


  Se pune punct unui sezon de excepţie

  =

  Sportul cu motor îşi ia azi adio de la un sezon frumos, de la multele competiţii organizate în Satu Mare dar şi în judeţ. Ediţia 2014 a Campionatului Naţional de Rally Sprint se încheie azi, când vor fi premiaţi şi desemnaţi campionii din acest an.Astfel, la poligonul ACR din Satu Mare se va disputa astăzi ultima etapă, a 5-a, a C.N. de Rally Sprint. Cu o organizare ireproşabilă, aici felicităm ACR Satu Mare – director David Seletye, CS Auto-Karting Rider’s dar şi toţi cei care s-au implicar, campionatul a ajuns la final.

  Ultima etapă va începe la ora 9.00, când vor începe înscrierile, iar de la ora 11.00 se va da drumul antrenamentelor şi manşelor cronometrate.

  Iar după încheierea competiţiei, de la ora 18.00, într-un cadru festiv, la Restaurantul Esedra, în apropierea poligonului, piloţii licenţiaţi sau nelicenţiaţi vor participa la festivitatea de premiere şi de închidere a campionatului. Aşadar, vor primi cupe, diplome, medalii din partea organizatorilor cei mai buni piloţi din 2014, atât din Satu Mare cât şi de pe alte meleaguri ale ţării.

  Şi după cum am mai relatat se va pune punct unui an care a adus sportul cu motor din Satu Mare la un nivel superior, cu evenimente auto şi raliuri care au atras zeci de mii de simpatizanţi şi de piloţi din ţară sau străinătate.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img