More


  Someşul Oar, campioană de toamnă

  =

  Luceafărul Decebal, revelaţia turului de campionat

  4

  Someşul Oar şi-a confirmat statutul de campioană en-titre a  fotbalului judeţean şi a încheiat fără înfrângere sezonul de toamnă. Trupa antrenată de cuplul Botoş-Nagy a adunat 10 victorii şi a remizat doar de două ori, cu Olimpia II Satu Mare şi Luceafărul Decebal.

  Vineri Someşul a tremurat însă în faţa celor de la Vetiş. S-a încheiat 2-1 pentru Oar după un meci în care Viitorul a marcat cel mai frumos gol prin “veteranul”Dorin Ţuţuraş şi a ratat cele mai mari ocazii.
  Someşul Oar a demonstrat că rămâne cea mai constantă echipă din judeţ cu un lot echilibrat şi mai ales cu condiţii de pregătire şi… financiare apropiate de eşalonul trei.
  Antrenorul Alex Botoş şi-a felicitat echipa pentru parcursul foarte bun de până acum dar avertizează că se anunţă o bătălie echilibrată pentru titlu, la primăvară, cu Olimpia II, Decebal şi Oraşu Nou.
  Olimpia II Satu Mare poate urca pe doi dacă îşi câştigă cele trei restanţe. Cadeţii lui Mircea Bolba şi Cristi Popa  au avut evoluţii încântătoare în majoritatea partidelor şi dacă nu era scurt-circuitul de la masa verde cu Doba acum satelitul Olimpiei avea şansa de a se apropia la doar un punct de lider. Important însă la Olimpia II e că am văzut acolo o serie de jucători talentaţi care pot face în scurt timp pasul spre echipa mare.
  Cu siguranţă că revelaţia turului vine de la Decebal. Luceafărul antrenat de Cosmin Iuhas a strălucit şi în ciuda unui start ratat ,cu două înfrângeri în primele trei etape, echipa a crescut, a avut puterea să revină şi să ajungă pe podium. Cu Dănilă renăscut, Ciocotişan , cei doi Glodeanu, Godje ori “Szukala” în prim-plan, cei de la Decebal au reuşit să furnizeze cea mai mare surpriză a campionatului, 1-0 cu Olimpia II şi au scos o remiză pe terenul campioanei.
  Cei de la Decebal au sărbătorit vineri parcursul foarte bun cu un mic banchet .Iar la Căminul Cultural din Decebal conducători, jucători şi suporteri au ciocnit un pahar de şampanie şi le-au fost apoi alături tricolorilor (din faţa televizorului) la meciul cu Irlanda de Nord.
  “Suntem o familie şi asta se vede. Le mulţumesc conducătorilor pentru condiţii şi cred că putem realiza lucruri frumoase împreună şi pe viitor. Campionatul nu e jucat şi ne gândim cu optimism la retur. Îi felicit pe băieţi, păcat că n-am avut lotul complet încă din prima etapă, că nu pierdeam la Micula sau cu Vetişul acasă. M-aş bucura dacă lui Dănilă i s-ar mai da o şansă la Olimpia. A demonstrat în această toamnă că e un atacant excelent şi că mai are multe de spus în fotbal”, ne-a declarat antrenorul Cosmin Iuhas.
  Felicitări AJF-ului pentru ideea de a forma o ligă de elită… Chiar a fost un tur de campionat extrem de echilibrat cu un fotbal de calitate şi, ce e mai important, cu un interes crescut al suporterilor pentru fotbalul din judeţ.

  Rezultatele etapei a 12-a:
  Luceafărul Decebal – Cetate 2010 Ardud 3-0 (neprezentare oaspeți)
  Sportul Botiz – Turul Micula 4-1
  Someşul Oar – Viitorul Vetiş 2-1
  FC Olimpia II Satu Mare – Unirea 08 Tăşnad 8-1
  Voinţa Doba – Recolta Dorolţ  1-2
  Schwaben Kalmandi Cămin – Ştiinţa Beltiug 3-2
  Talna Orașu Nou a stat.

  3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img