More


  TVR îi invită pe Ponta și Iohannis la dezbateri electorale pentru turul doi

  =

  1

  Televiziunea Română a lansat, luni, propunerea organizării uneia sau a mai multor dezbateri electorale între Victor Ponta și Klaus Iohannis și i-a invitat pe cei doi candidați rămași în cursa prezidențială să participe, la ora 14,00, la sediul televiziunii publice, la o primă întâlnire pentru o discuție în acest sens.

  Potrivit unui comunicat al TVR, transmis luni AGERPRES, dezbaterea, care ar urma să se desfășoare la sediul SRTv sau la Palatul Parlamentului, ar putea avea mai mulți moderatori, agreați de ambele părți, reprezentând SRTv, Antena 3, B1 TV, România TV și Realitatea TV.

  SRTv va oferi semnalul tuturor televiziunitor, temele de dezbatere referindu-se la: atribuțiile președintelui, probleme de politică externă și de politică internă. Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima rundă de negocieri.

  “Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staff-urile de campanie, începând cu prima rundă de negocieri. Orice alte formule pot fi discutate la prima întâlnire între reprezentanții dumneavoastră și cei ai SRTv”, se arată în invitațiile trimise celor doi candidați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img