More


  Univ. Goldiș ICIM Arad, prima semifinalistă a Cupei României

  - Advertisement -

  2

  Univ. Goldiș ICIM Arad, deținătoarea trofeului, s-a calificat la turneul Final Four al Cupei României la baschet feminin, joi, după ce a dispus de CS Phoenix Galați cu scorul de 77-67, în manșa secundă a sferturile de finală ale competiției.

  Formația arădeană câștigase și prima manșă, cu 83-70, tot pe malul Mureșului.

  În a doua partidă, Univ. Goldiș ICIM Arad avea la jumătatea confruntării un avans de 22 de puncte pe tabela de marcaj, după care antrenorul portughez Jose Araujo a folosit linia a doua, astfel că oaspetele au redus din ecart până la final, Romina Filip reușind chiar un coș de la jumătatea terenului în ultima secundă a sfertului al treilea, potrivit site-ului echipei din Arad.

  Cele mai bune marcatoare au fost Simmons 15 puncte (1×3), Engelman 12 p (2×3), Broomfield 12 p, de la Arad, și Lee, de la Phoenix, cu 15 puncte, 8 recuperări.

  Celelalte meciuri din prima manșă a sferturilor vor avea loc sâmbătă: CS Municipal Satu Mare — CS Universitatea Alba Iulia, CSBT Alexandria — Universitatea Cluj-Napoca și BCM Danzio Timișoara — ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img