More


  Valerie Hernandez din Puerto Rico, desemnată Miss International 2014

  =

  2

  Valerie Hernandez, o studentă şi fotomodel în vârstă de 21 de ani din Puerto Rico, a câştigat cea de-a 54-a ediţie a concursului anual Miss International, organizat marţi seară, la Grand Prince Hotel Takanawa din Tokyo.

  “Cred că titlul de Miss International nu înseamnă doar o coroană, nu este doar un titlu, ci este una dintre cele mai grele responsabilităţi. În calitate de Miss International, vreau să transmit lumii un mesaj de iubire, pace şi unitate”, a declarat Valerie Hernandez pentru cotidianul Philippine Star, informează dailymail.co.uk.

  Pe locul al doilea s-a clasat Zuleika Suarez din Columbia, iar podiumul a fost completat de Punika Kulsoontornrut din Thailanda. Victoria Tooby, din Marea Britanie, a ocupat locul al patrulea, iar pe poziţia a cincea s-a clasat Milla Romppanen din Finlanda.

  În 2013, titlul Miss Internaţional a revenit concurentei Bea Santiago din Filipine.

  La concursul din 2014 au participat 73 de concurente din lumea întreagă, cu vârstele cuprinse între 19 şi 26 de ani. Topul 10 a fost completat de Josefina Jose Herrero (Argentina), Deise Benicio (Brazilia), Elfin Pertiwi Rappa (Indonezia), Vianey Vazquez (Mexic) şi Aileen Bernal (Panama).

  Concurenta clasată pe locul al doilea, Zuleika Suarez, a câştigat de asemenea două titluri speciale – Miss Friendship şi Miss Best Dresser. Concurenta indoneziană a primit titlul Best National Costume, iar Aurianne Sinacola, din Franţa, fost desemnată Miss Perfect Body.

  România a fost reprezentată în 2014 de Anca Francesca Neculaiasa, o studentă în vârstă de 19 ani.

  Alături de rivalele sale – Miss Universe, Miss World şi Miss Supranational -, Miss International este unul dintre cele patru mari concursuri de frumuseţe organizate pe plan mondial.

  Miss International a fost lansat în Long Beach, în California, în 1960, dar a fost mutat în Japonia în 1968 şi de atunci este organizat aproape în fiecare an în capitala niponă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img