More


  Veteran Cup adună 60 de foşti scrimeri la sala Csipler

  - Advertisement -

  Toamna aduce o nouă competiţie de scrimă importantă la Satu Mare. Astfel, în această dimineaţă, la sala Alexandru Csipler din Satu Mare se dă startul ediţiei a doua a Veteran Fencing Cup. Adică o competiţie rezervată foştilor scrimeri, pe mai multe categorii de vârstă: 40+, 50+, 60+ şi 70+.

  Această cupă organizată de CS Satu Mare, Asociaţia Pilates Education şi diferiţi sponsori, are scopul de a promova acest sport minunat şi pentru a atrage atenţia că mulţi scrimeri renunţă prea devreme la performanţă. Faţă de ediţia trecută, numărul participanţilor s-a dublat.

  Astfel, 60 de foste glorii sau amatori din Germania, Ungaria, Austria şi România se vor întrece la floretă şi spadă.

  Deschiderea oficială va avea loc la ora 9.30, urmând ca de la 10.00 să se dea startul spadasinilor, floretiştii urmând să intre pe planşă în jurul orei 13.00.

  Finalele la toate categoriile de vârstă vor debuta la ora 17.00, iar apoi va avea loc festivitatea de premiere şi un banchet cu invitaţii la acest eveniment. Toate acestea le-am aflat de la principalul organizator, Judit Szereday, fostă componentă a lotului naţional de floretă cu ani în urmă.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img