More


  Victoria ne duce pe loc de play-off

  =

  oli

  Proverbul italian „Non c’è due senza tre” (nu e doi fără trei) sperăm să se potrivească azi şi în curtea Olimpiei. După două victorii consecutive obţinute pe teren propriu, cu Tărlungeni şi Caransebeş, galben-albaştrii speră s-o obţină şi pe a treia , azi de la ora 11, în compania celor de la Fortuna Poiana Câmpina.

  Se anunţă a fi un meci extrem de dificil pentru elevii lui Csik dacă ţinem cont că prahovenii vin la Satu Mare de pe poziţia a 2-a a clasamentului iar în acest sezon nu au pierdut niciodată în deplasare.

  Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, e conştient că o victorie azi ar duce echipa pe un loc de play-off în clasament şi ar asigura o iarnă mai liniştită la club.

  “Pentru noi fiecare punct, fiecare punctuleț contează. Jucăm acasă, în fața unui adversar bun, dar cu determinare, curaj și ambiție putem să câștigăm. Fortuna este, clar, o adevărată revelație în acest sezon dar la felul cum arată lotul acestei echipe pentru mine nu este de mirare poziția grupării prahovene. Este meritul Fortunei că a ajuns în această postură plăcută în urma unui joc bun, ofensiv, de calitate, prestat meci de meci. Este un joc extrem de important, pentru ambele echipe, iar eu doresc ca formația mai bună sâmbătă să se impună”, a spus Tibi Csik.

  Gruparea antrenată de Aurelian Stamate a plecat, joi, în expediţia către Satu Mare în căutarea altor trei puncte importante în economia luptei pentru podiumul clasamentului din B2.

  Cu patru succese consecutive obţinute cu Aurelian Vivi Stamate pe banca tehnică, prahovenii pot adăuga alte trei puncte la fel de importante care pot contura actuala poziţie meritorie pe care o ocupă gruparea din Poiana Câmpina în ierarhia la zi din B2. Aurelian Stamate, antrenorul Fortunei, este, de această dată, mai liniştit după ce efectivul pe care l-a deplasat îl cuprinde şi pe apărătorul Alin Dobrosavlevici, revenit după o suspendare de o etapă. De asemenea, Alex Buhuşi este complet refăcut şi este o soluţie pentru antrenorul Fortunei în conturarea lotului pentru acest joc extrem de important. Într-o situaţie deosebită se va afla, azi, mijlocaşul Erwin Zsiga, un jucător venit la Fortuna tocmai de la Satu Mare.

  Olimpia ar putea începe partida de azi în următoarea formulă: Anca-Trip- Munteanu, Mureşan, Heil, Iuhas- Gavrilescu, Schwarczkopf, Bic, Laso- Boştină, Bujor.

  Partida Olimpia-Fortuna Câmpina va începe la ora 11 şi va fi arbitrată de trio-ul din Cluj Napoca: Dreve Dan Florin – Szekely Iulian, Cîmpeanu Petrică Ionuţ . Rezervă: Şuta Adrian (Baia Mare). Observatori: Bucur Mircea (Târgu Mureş) şi Lucaci Adrian (Arad).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img