More


  Victorie categorică!

  =

  2

  Nici o emoţie nu au avut handbaliştii noştri în partida de sâmbătă din sala Ecaterina Both împotriva celor de la HC Sibiu. Deşi se anunţa un meci echilibrat, cele două fiind vecine de clasament, sâmbătă, elevii lui Nicolae Istrate au câştigat la o diferenţă de zece goluri, 40-30, la pauză 23-14.

  Cu Mureşan, Morar şi Olah în mare formă, CSM-ul a predat o lecţie de handbal celor de la Sibiu. Jocul a curs în permanenţă în favoarea alor noştri, care nu au cedat terenul nici pe final. Nu au lipsit execuţiile frumoase, golurile de la distanţă, băieţii lui Istrate arătând o poftă mare de joc.
  Pentru CSM au marcat Morar 9 goluri, Olah 8, Mureşan 7, Mateş 5, Ungar 4, Clipea 3, Varga şi Pop 2. Cioroiu a avut şapte intervenţii, Pogynă 6, iar Cutoi una.
  În teren sau pe bancă nu l-am văzut pe Elvis Acsinia, jucător care, se pare, şi-a reziliat contractul cu CSM şi a ales să părăsească gruparea sătmăreană. Etapa următoare, CSM se va deplasa la Baia Mare, pentru meciul din etapa a 9-a cu Academia Minaur.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img