More


  Volei / La a doua victorie în A 1

  =

  Volei1

  Voleibalistele de la CSM Satu Mare s-au impus pe teren propriu, în cadrul etapei a cincea a Diviziei A 1, în fața celor de la SCM Universitatea Craiova cu scorul de 3- 1 la seturi. Partida a început cu o jumătate de oră întârzire pentru că s-a disputat după partida de baschet dintre CSM şi CSU Alba Iulia.

  Revenind la volei, după primele două seturi câștigate fără probleme, 25-18 și 25-19 de către elevele lui Adrian Pricop, craiovencele au reușit să se impună în setul trei (22-25) pe fondul relaxării a lor noastre. Elevele lui Adrian Pricop nu s-au lăsat însă intimidate după revenirea oltencelor, câștigând ultimul set cu 25 la 18 şi clarificând soarta meciului.

  Astfel, scorul final al partidei a fost 3- 1 şi CSM-ul bifează cel de-al doilea succes şi urcă pe locul opt în clasamentul primei divizii, cu şase puncte.

  Pentru meciul cu SCM Craiova, Adi Pricop s-a bazat pe: Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Alexis Mathews, Allisson McCardy, Angelica Podină, Adriana Matei, Beata Vajda, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daniela Dobre, Natalia Preda și Denisa Mocar.

  Partida a fost arbitrată excelent de Dumitru G. și Serei C. din Baia Mare, iar observator pentru acest meci a fost desemnat V. Măscășan din Târgu Mureș.

  În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni, pe 15 noiembrie, în deplasare, CS Știința Bacău.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img