More


  Zeiţa Fortuna e chiar din Câmpina

  - Advertisement -

  Fotbal51

  Chiar dacă a făcut probabil cel mai bun meci al sezonului, Olimpia n-a reuşit decât un egal sâmbătă în duelul cu Fortuna Poiana Câmpina.

  Elevii lui Csik au dominat tactic jocul, au închis excelent culoarele spre poarta lui Anca Trip şi au reuşit să şi înscrie prin Boştină în minutul 59. În plus Bujor şi Bic au mai avut alte bune situaţii la poarta prahovenilor…Doar că în minutul doi al prelungirilor, la o minge trimisă la disperare de Marin în careul noastru, Anca iese aiurea iar uşor talonat de un Muntean, fundaşul Heil împinge mingea în proprie poartă. Putea fi şi mai rău căci peste alte 60 de secunde Zsiga centrează în faţa porţii lui Anca-Trip, căpitanul Iuhas ezită şi Muntean înscrie. Golul e anulat pe motiv de ofside şi meciul se încheie cu un 1-1 considerat echitabil de reprezentanţii oaspeţilor şi nedrept de cei 400 de spectatori sătmăreni . Spectatori ce la final au fluierat copios brigada de arbitri pentru faultul nesancţionat la Heil, la faza din minutul 92.

  Olimpia ratează şansa de a se apropia de zona play-off-ului în vreme ce echipa din Câmpina rămâne pe poziţia a 2-a a clasamentului şi îşi continuă seria rezultatelor pozitive din deplasare. De altfel Fortuna e singura din serie ce nu a pierdut niciun joc „afară” în acest sezon singurele înfrângeri venind pe teren propriu în faţa celor de la ACS Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa. Pentru Olimpia urmează o deplasare interesantă la Pâncota iar apoi pe 6 decembrie e programată ultima etapă din acest an, cu un meci acasă împotriva trupei lui Claudiu Niculescu, CS Mioveni.

  Olimpia Satu Mare: Anca-Trip- Muntean, Mureșan, Heil, Iuhas- Rus, Villand, Onicaş,Bic- Bujor (60 Feier), Boștină (90 Micaș).
  Fortuna Câmpina: Popescu – Dobrosavlevici (71 Birău), Marin, Şandru, Damian – Stancu( 90 Asanache), Minciună – Munteanu, Honciu(46 Zsiga ), Cioinac – Antohi.
  Au arbitrat: Dan Florin Dreve; Asistenţi: Iulian Szekely şi Petrică Ionuţ Cîmpeanu (toţi din Cluj-Napoca).Rezervă: Adrian Şuta-Baia Mare.

  Fără Gavrilescu
  Ajuns la patru cartonaşe galbene primite în actualul sezon, mijlocaşul dreapta Dan Gavrilescu a fost nevoit să privească din tribună meciul de sâmbătă. Locul lui Gavrilescu a fost luat de cadetul Romariu Rus, acesta având o evoluţie curajoasă. De remarcat că exstelistul Mihai Onicaş a fost în premieră titular la Olimpia. Iar cu excepţia a două mici erori în partea secundă, Onicaş s-a descurcat foarte bine în faţa apărării.

  Pentru Sisi!
  Atacantul Alex Boştină a ţinut să facă o mică dedicaţie imediat după golul marcat în minutul 59. Acesta a ţâşnit direct spre banca de rezervă de unde a arătat un tricou spre tribuna oficială. Un tricou cu un mesaj clar: La mulţi ani SISI, trimis preşedintelui AJF Satu Mare Ştefan Szilagyi. Cel care chiar sâmbătă şi-a sărbătorit ziua de naştere!

  Etapa remizelor în seria vest

  Rezultatele etapei a 13-a a Ligii a 2-a, seria vest:
  ACS Poli – CSM Râmnicu Vâlcea 0-0
  Metalul Reșița – CS Mioveni 1-1
  Manole 21 / Ayza 9
  FC Bihor – Șoimii Pîncota 0-0
  Olimpia Satu Mare – AFC Fortuna 1-1
  Boștină 58 / Heil – 90+2 (autogol)
  Unirea Tărlungeni – FC Caransebeș 2-1
  Marcăș 4, Elek 70 / Himcinschi 31
  FC Olt a stat

  Untitled-1

  Declaraţii:

  „Cred că până la urmă rezultatul pare echitabil. La cum s-a desfășurat jocul și condițiile de disputare, e bine că am reușit să egalăm pe final, ne pare extraordinar de rău că nu am reușit să marcăm în ultimul minut de prelungire, dar acesta e fotbalul. Una peste alta, colegul meu de la echipa Olimpiei și-a pregătit bine jocul, nu ne-au dat prea multe șanse de a puncta. Au jucat ce au știut și pe ce au fost pregătiți. Îmi pare rău că noi am luat gol pe o acțiune pe care am pregătit-o și noi destul de bine și am prevăzut cum vor juca gazdele. Din nou reușim să luăm gol dintr-o minge reașezată în teren. Ne pare extrem de rău că nu am reușit să câștigăm aici”, Aurelian Stamate- antrenor Fortuna Câmpina.

  „Felicit echipa, merită tot respectul meu pentru că au respectat întocmai cum am pregătit meciul. Am demonstrat că nu suntem noi de locul 7-8 unde ne aflăm acum în clasament și avem o echipă bună, preocupată de joc și care joacă fotbal. Am făcut față jocului și am dominat tactic, nu a fost un joc spectaculos, dar l-am controlat. Păcat că a fost minutul 92”, Tibi Csik-antrenor Olimpia.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img