A fost sau nu a fost…



2

Referitor la faza controversată din minutul 87 a partidei FC Olimpia – CS Mioveni, atunci gând oaspeţii au marcat, iar reuşita a fost anulată după aproximativ 3 minute, vă prezentăm un stop-cadru care s-ar putea să edifice decizia brigăzii de arbitrii.

Vă reamintim că după golul marcat de Mioveni, după bucuria acestora şi după ce asistentul Timar şi centralul Omuţ au validat golul, la câteva minute, au revenit, au schimbat decizia, anulând golul pe motiv de off-said. Explicaţia asistentului pentru tehnicianul Claudiu Niculescu a fost că a dictat offside pentru că i “s-a părut că cineva a atins mingea”.





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts