More


  Adam Macska se impune la Szolnok

  - Advertisement -

  Adam-Macska

  Orașul maghiar Szolnok a găzduit în week-end cea de-a doua etapă a Circuitului de spadă pentru copii “Olimpici” din acest sezon. Concursul s-a disputat atât la masculin, cât și la feminin, exclusiv la individual, la patru categorii de vârstă: până în 11 ani, 12-13 ani, până în 14 ani și până în 15 ani.

  România a fost reprezentată de sportivi de la mai multe cluburi din țară, iar evoluția acestora a fost din nou una excelentă. Din cele opt probe, în șase dintre ele sportivii români au urcat pe podium, iar de două ori s-au clasat chiar pe prima poziție. Printre aceştia se numără şi sătmăreanul de la CS, Adam Macska, la categoria până în 15 ani. Iată categoriile unde sătmărenii au participat:

  – MASCULIN, CATEGORIA ADOLESCENȚI (PÂNĂ ÎN 15 ANI): Adam Macska – locul 1, Alexandru Oroian – locul 7. Au participat 88 de spadasini.
  – FEMININ, CATEGORIA KID (12-13 ANI): Zsofia Kato – locul 2, Astrid Kiss – locul 10, Boglarka Szabo – locul 23. Au tras 57 de sportive.
  – FEMININ, CATEGORIA NOVICE (PÂNĂ ÎN 14 ANI):, Zsofia Kato – locul 12, Asztrid Kiss – locul 30, Boglarka Szabo – locul 38. Au participat 77 de sportive.
  Etapa următoare se va disputa în perioada 6-8 februarie, anul viitor, la Budapesta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img