Apostu şi Boştină pleacă de la Olimpiaoli

Jucătorii Olimpiei au intrat în vacanţă după meciul câştigat cu CS Mioveni de pe 6 decembrie. Se pare însă că la reunirea programată la mijlocul lunii ianuarie nu-i vom mai revedea şi pe atacanţii Alex Boştină şi Bogdan Apostu.

Primul şi-a încheiat contractul cu gruparea sătmăreană şi speră să ajungă la o echipă de liga 1. “O să-i facem şi noi o ofertă de prelungire a contractului . Suntem în discuţii cu impresarul lui Boştină, rămâne să vedem ce se va întâmpla până la reunirea lotului” spun surse din conducerea grupării fanion a judeţului.

“Momentan sunt in vacanta, de prelungire nu am primit nimic oficial din partea conducerii.Vreau sa ma bucur de vacanta acum şi apoi mai vedem ce oferte apar” ne-a spus Alex Boştină care a ţinut să le mulţumească fanilor Olimpiei pentru susţinere. “Va multumesc tuturor pt tot ce ati facut pentru mine,pt amintirile ramase acum in adâncul sufletului meu si pt fiecare actiune, intelegere care ati facut-o pt mine. Sper ca drumul nostru sa se mai întâlnească vreodată. Voi ramane intotdeauna cu gandul si cu atentia pe acest oras Satu Mare. Va multumesc pt ce ati facut pt mine fiecare dintre voi. Respect Satu Mare” a mai spus Boştină.

În privinţa lui Apostu acesta nu va continua mai mult ca sigur cu Olimpia după un tur de campionat în care nu a apucat să joace prea mult iar relaţiile cu conducerea s-au răcit după unele declaraţii “belicoase” date de jucător împotriva oficialilor sătmăreni în presa arădeană înaintea meciului cu Şoimii Pâncota.

Urmează zilele următoare ca antrenorii împreună cu conducerea să stabilească programul de pregătire şi eventual să anunţe şi alte schimbări în lot înainte de reunirea de la mijlocul lunii ianuarie.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts