More


  Asociaţia Judeţeană de Karate şi-a premiat performerii

  - Advertisement -

  poza-grup-ajk

  Aşa cum le stă bine structurilor de sport, şi Asociaţia Judeţeană de Karate şi-a premiat, în acest week-end, într-un cadru festiv cei mai buni sportivi din 2014. Au ţinut să fie prezenţi sportivii cluburilor afiliate la AJK, părinţi, dar şi invitaţi de marcă, subprefectul Tamas Altfatter, dr. Dumitru Fanea-consilier local, Szabolcs Nagy – consilier judeţean, iar din partea DJST Satu Mare Virgil Dragoş şi Alexandru Şimon.

  Cel care a întreţinut atmosfera şi a ţinut să fie prezent, a fost actorul Vasile Blaga. Preşedintele AJK, Robert Magos, a făcut un scurt istoric al asociaţiei, relatând pe rând performanţele din acest an.

  Răsfoind printre rezultate şi printre performanţele acestui sport, putem spune că Zoltan Kalocsai este laureatul anului 2014 al AJK, iar CS Samuraiul, clubul cu cele mai reprezentative rezultate.

  “Sunt conştient că mai sunt karateka valoroşi în judeţul nostru care merită premiaţi, dar noi ca şi AJK putem să premiem doar sportivii cluburilor şi secţiilor de karate afiliate la această asociaţie. Poate la anul se vor înscrie şi celelalte cluburi, în felul acesta mărindu-se numărul lor şi aducând sub aceeaşi umbrelă pe toţi practicanţii artelor marţiale indiferent de stilul practicat sau federaţia de care aparţin“ – a declarat preşedintele AJK, Magos Robert 6 DAN.

  Astfel, titlul de cel mai bun sportiv al A.J. de Karate la juniori i-a revenit lui Zoltan Kalocsai. În acest an, Kalocsai a cucerit două medalii de aur la C.E., la individual kumite şi pe echipe, un titlu de campion naţional (IMAF) şi alte 2 medalii de bronz la C.N.

  Laureatul anului la cadeţi este Patrick Burya, dublu campion european la individual şi pe echipe, dublu campion naţional şi vicecampion naţional.

  La copii, Laura Pop are cel mai bogat palmares în 2014. O medalie de aur la C.E., stilul kata, bronz la C.E., stilul kumite, vicecampioană naţională la kata (IMAF).

  Printre remarcaţi îi amintim pe Lemak Hanna, Darius Ardelean, Stelian Trif, Armin Vida, Denis Burya, Alexa Bettina, Otto Kovacs (toţi Samuraiul), Adrian Călin şi Szabo Robert (Okinawa) şi Kovacs Attila (Energy Kardio Club).
  Performanţele pe cluburi
  * CS Samuraiul (antrenor Robert Magos): 3 titluri de campion european, 1 vicecampion european, 6 medalii de bronz la C.E.,4 titluri de campioni naţionali, 1 vicecampion naţional, 2 medalii de bronz la C.N., 9 medalii la Internaţionalele Ungariei.
  * CS Samuraiul, secţia Lazuri (instructor Ivan Filer): 3 campioni naţionali, 1 vicecampion naţional, 1 campion european pe echipe, 1 medalie de bronz la C.N.
  * CS Okinawa (instructor Csaba Nyesti): 3 titluri de vicecampion, 1 medalie de bronz.
  CS Energy Kardio Club (instructor Arnold Anzik): 2 medalii de bronz la Europene.

  Dr. Otto Kovacs a primit o plachetă pentru sprijinul necondiţionat pe care îl oferă acestui sport, iar din partea actorului Vasile Blaga, fiecare sportiv s-a ales cu câte o oră gratis de călărit la manejul său de la Botiz.
  Gala nu se putea încheia altfel decât cu un pahar de şampanie, dar şi cu bucate alese, iar sportivii au promis că în 2015 vor cuceri şi mai multe medalii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img