More


  Au urcat pe locul şase în A1!

  - Advertisement -

  Cele mai bune jucătoare din lot, Dyetkova şi Zburova vor să plece de la echipă din cauza problemelor financiare prin care trece clubul

  2

  Trupa lui Adrian Pricop e de departe revelaţia campionatului în Divizia A1. Cu o trupă ce îmbină tinereţea unor jucătoare precum Vaida, Matei sau Mişca cu experienţa şi valoarea stranierelor Zburova, Dyetkova sau Mattews, CSM-ul sătmărean a trecut la pas, 3-0 de CSM-ul din Lugoj şi a urcat pe locul şase în clasament,în spatele celor cinci forţe ale voleiului românesc, Blaj, Bacău, Dinamo, Târgovişte şi CSM Bucureşti.

  Cu slocava Zburova şi ucraineanca Dyetkova într-o formă de zile mari, echipa antrenată de Adrian Pricop a avut emoţii doar în primul set sâmbătă seara în faţa celor de la Lugoj. Un prim set câştigat greu, 27-25. A urmat apoi o demonstraţie de forţă a fetelor noastre care au pus la respect trupa ce la începutul sezonului ne elimina din Cupa României. Visul frumos s-ar putea spulbera însă în aceste zile când de la echipă ar putea pleca chiar vedetele Zburova şi Dyetkova. Acestea au oferte de la echipe din prima ligă din Ungaria şi în condiţiile în care sunt şanse mici ca la Satu Mare să mai primească vreun ban până la finele lui ianuarie ele vor părăsi clubul. Ar fi păcat ca după ce a crescut de la meci la meci şi a surprins plăcut adversarele din A1 echipa CSM-ului să se destrame . E clar că fără Dyetkova şi Zburova şansele de a mai câştiga vreun meci scad considerabil…Unde mai punem că de la anul puţine jucătoare s-ar mai încumeta să vină la Satu Mare după reclama proastă pe care CSM-ul a reuşit să şi-o facă în ultima vreme.
  Oricum fetele şi antrenorul Adrian Pricop merită felicitări,restul e…”can can”!
  PS. Cine răspunde de faptul că clubul a plătit o grămadă de bani pe taxele pentru cele patru straniere către federaţii. Ar fi cam 20000 euro! Iar acum jucătoarele pleacă pur şi simplu pentru că nu mai sunt bani de salarii! Oare ce spun membrii Comitetului director şi mai ales consilierii locali despre situaţia creată la un club care totuşi a primit anul acesta 29,4 miliarde lei vechi de la bugetul municipiului!
  Rezultatele etapei a 9-a din Divizia A1 la volei feminin:
  CSM Bucureşti – CS Volei Alba-Blaj 3:2 (21:25, 25:20, 25:20, 12:25, 15:12)
  CSM Tîrgovişte – ACS Penicilina Iaşi 3:0 (25:12, 25:15, 25:21)
  CSM Satu Mare – CSM Lugoj 3:0 (27:25, 25:18, 25:15)
  VC Unic LPS Piatra Neamţ – Dinamo Romprest Bucureşti 0:3 (30:32, 10:25, 13:25)
  CSU Medicina CSŞ Tîrgu Mureş – Ştiinţa Bacău 0:3 (23:25, 19:25, 21:25)
  Universitatea Cluj – SCM U. Craiova (ora 12.30) – se joacă azi 8 decembrie 2014
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img