More


  Avem “superlativele anului 2014 în sportul sătmărean“

  - Advertisement -

  Untitled-1

  Timp de aproximativ două săptămâni, pe site-ul www.gazetanord-vest.ro aţi putut vota Superlativele anului 2014 în sportul sătmărean. Acest sondaj a avut şapte secţiuni, în care au fost cuprinşi poate cei mai exponenţiali sportivi şi oameni de sport din judeţul Satu Mare.

  Această sesiune de voturi a fost sistată ieri la prânz, voturile au fost contabilizate, iar primii trei clasaţi vor fi prezenţi în cadrul primei emisiuni Săptămâna sportivă din 2015.

  Începem cu secţiunea “cel mai bun jucător al Olimpiei“, atacantul Vlad Bujor a fost desemnat câştigător, cu 1172 de voturi, pe doi s-a clasat fundaşul Florin Mureşan, iar pe trei Daniel Feier.

  Olimpia e la putere şi la “cel mai bun jucător din Liga a IV-a Elite“. Primele trei poziţii, aici neincluzând faptul că pe poziţia a treia se află “alt jucător“, sunt ocupate de jucătorii Olimpiei II, Adrian Ciul – 611 voturi, Mircea Donca – 330 şi Richard Gulya – 91.

  Conform voturilor dumneavoastră, Cristian Popa, tot de la echipa a doua a Olimpiei, este câştigătorul secţiunii “cel mai bun antrenor din Liga a IV-a Elite“ cu 521 de voturi, podiumul fiind completat de Dacian Nastai (T. Oraşu Nou) şi Dorin Ţuţuraş (Viitorul Vetiş).

  Deşi a avut doar câteva partide ca şi “central“, Sergiu Neichi s-a descurcat foarte bine şi a fost ales “cel mai bun arbitru din Liga a IV-a Elite“ acumulând 338 de voturi. Pe doi a ieşit Ovidiu Mazilu, iar pe trei fotbalistul Olimpiei Dan Gavrilescu.

  Cele mai multe voturi strânse au fost, normal, la categoria “sportivul anului din judeţ“, peste 10.000 de voturi în total. Iar primul loc, cu 4270 (!) a fost adjudecat de dansatorii de la Royal Dance Club, Oana Bumba şi Ciprian Mariţa. Aproape a fost spadasinul Adam Macska, podiumul fiind completat de judoka Marian Halas.

  Antrenorul vice-campionului european de lupte cadeţi, Lenard Berei, a câştigat secţiunea “cel mai bun antrenor din judeţ“ cu 474 voturi. Desigur, este vorba despre Tudor Barbul, cel care a creat un fenomen în regiunea Mădăras, Ardud, Terebeşti şi împrejurimi. Tiberiu Csik, reinstalat pe banca Olimpiei se află pe locul doi, iar Francisc Csiszar, de la secţia de spadă de la CS, ocupă ultimul loc al podiumului.

  Şi în ceea ce priveşte “omul anului 2014“ lupta a fost destul de strânsă. Cu 1246 de voturi, Florin Mulcuţan, cel care a revigorat boxul sătmărean, a fost desemnat câştigător, podiumul fiind completat de doi fotbalişti care joacă în străinătate, Florin Gardoş de la Southampton şi Eric Bicfalvi de la Volin Luţk.

  Acestea sunt rezultatele voturilor exprimate de iubitorii sportului sătmărean, care au apreciat, în funcţie de simpatii şi de performanţele pe care le-au realizat, iar discuţia pe seama acestora ar putea continua la infinit. Aşadar, cu aceştia sau cu unii dintre ei vă veţi întâlni în 2015.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img