Căpitanul Iuhas şi Muntean, incerţiolimpia-cs-mioveni

Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea ultimului meci din acest an. Căpitanul Cosmin Iuhas şi colegul său din linia defensivă, Dumitru Muntean, sunt incerţi, aceştia nefiind prezenţi la antrenamentele din această săptămână. “Cosmin Iuhas e gripat şi până vineri nu poate ieşi din casă, iar Muntean are ceva probleme la stomac“, spune Tibi Csik, care speră ca mijlocaşul Gavrilescu să fie apt de joc după ce la Pâncota nu a putut face deplasare tot din cauza unor probleme medicale.

Ar putea reveni în lot Onicaş şi Bic, nefolosiţi la Pâncota. De altfel Bic a participat săptămâna trecută la o acţiune a lotului naţional Under 21.

Legat de meciul de sâmbătă, Csik e convins că partida se anunţă a fi una extrem de dificilă şi că cei de la Mioveni vor veni să caute revanşa după eliminarea frustrantă din Cupă. “A fost un meci ciudat, chiar îmi pare rău pentru cei de la Mioveni. Nu comentez faza de la golul trei al CFR-ului, pot să spun doar că nu s-a văzut deloc diferenţa dintre locul patru în Liga a II-a şi locul doi din prima ligă. Trebuie să ne mobilizăm la maxim ca să câştigăm acest joc“, a mai spus antrenorul Olimpiei.

Partida FC Olimpia – CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts