More


  Cele mai sexy sportive au pozat dezbrăcate! O româncă se numără printre ele

  - Advertisement -

  7

  Sunt nu doar campioane, ci şi frumoase şi sexy.


  Sportivele au fascinat dintotdeauna, motiv pentru care nu de puţine ori au fost ofertate pentru a prezenta costume de baie sau pentru şedinţe foto solicitate de revistele dedicate sexului tare.

  Iată un top al celor mai mari sportive care au pozat sexy, consemneatză romaniatv.net:

  10. Katarina Witt – dublă medaliată cu aur olimpic la patinaj artistic (1984 şi 1988). Sportiva din RDG a apărut în Playboy la 23 de ani, în 1988. Ediţia respectivă a fost a doua în topul vânzărilor revistei, după cea cu debutul lui Marilyn Monroe.

  9. Svetlana Horkina – dublă campioană olimpică şi de nouă ori mondială la gimnastică. Rusoiaca a pozat în 1997 pentru Playboy.

  8. Vanda Hădărean – fosta gimnastă româncă a pozat pentru Playboy în 2000, cu banii câştigaţi stabilindu-se în Canada. Acum este triplă campioană mondială la aerobic.

  7. Maria Kirilenko  – frumoasa jucătoare de tenis n-avea cum să scape editorilor revistei Sport Illustrated, ea făcând parte dintr-un trio în care le-a avut partenere pe Daniela Hantuchova şi Tatiana Golovin.

  6. Amanda Beard  – este singura înotătoare americană care a apărut în mai toate revistele pentru bărbaţi de peste Ocean. A pozat pentru Sports Illustrated, FHM şi Playboy.

  5. Danica Patrick  – este cea mai sexy prezenţă din lumea sporturilor cu motor, numele său fiind legat de mai toate comnpetiţiile automobilistice majore.

  4. Anna Kournikova  – a fost protagonista a numeroase şedinţe foto în numeroase reviste, dar cea mai reuşită pare să fie cea din Maxim.

  3. Daniela Hantuchova – este una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din circuit.

  2. Ashley Harkleroad  – a avut o perioadă de succes ca jucătoare de tenis, pătrunzând în Top 50 WTA, până pe locul 39. În 2008 a pozat pentru Playboy.

  1. Maria Sharapova – frumoasa rusoaică a câştigat foarte mulţi bani de pe urma contractelor publicitare şi apariţiile în reviste, fiind lideră a încasărilor doi ani la rând. Este vedeta Sport Illustrated.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img