More


  Cele mai sexy sportive care practică sporturile de iarnă

  - Advertisement -

  5

  E sezon, puţini vor să îşi bată capul cu prea multe probleme şi un top al celor mai bune practicante ale sporturilor de iarnă este binevenit. Bineînţeles, este un top inedit, adică nu ţine cont neapărat de performanţele sportive. 

  Cele care practică schi alpin, hochei sau curling nu ies neapărat în evidenţă prin frumuseţea lor. De multe ori, echipamentul le acoperă cea mai mare parte a corpului, dar şi trăsăturile feţei. Tocmai din acest motiv, vă prezentăm un top al celor mai frumoase sportive, care în timpul competiţiei sunt sub un combinezon, care nu lasă să se vadă mai nimic. Ca să compenseze, multe dintre ele s-au lăsat fotografiate în reviste pentru bărbaţi.


  Tatiana Borodulina – Patinaj viteză

  Trebuie recunoscut că dacă cele două poze sunt vizualizate separat, nu ne-am da seama că este vorba de aceeaşi persoană. Ei bine, Tatiana Borodulina a reuşit să impresioneze atât în faţa aparatului de fotografiat, dar şi pe patinoar. În 2005 a fost suspendată de Federaţia Rusă de Patinaj pentru dopaj, iar din 2006 a participat sub culorile Australiei.


  Vanessa Vanakorn – Schi alpin

  Unii poate o cunosc sub numele de Vanessa Mae. De fapt, este celebră pentru faptul că se descurcă foarte bine la vioară. Totuşi, Vanessa a cerut Federaţiei Thailandeze să i se permită să participe la Jocurile Olimpice de la Sochi în 2014 şi oficialii au fost de acord.


  Aja Evans – Bob

  Da, este considerată una dintre cele mai sexy sportive din Statele Unite ale Americii şi se descurcă foarte bine cu bobul. La Sochi a obţinut medalia de bronz.


  Alexandra Jekova – Snowboarding

  Bulgăroaica de doar 27 de ani a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, dar fără rezultate importante.


  Julia Dujmovits – Snowboarding

  Austriaca în vârstă de 27 de ani este una dintre sportivele cu cele mai bune rezultate la sporturile de iarnă. La Sochi, a cucerit aurul olimpic la proba de slalom paralel.


  Julia Mancuso – Schi alpin

  Sportiva din Statele Unite ale Americe are în carieră patru medalii olimpice: una de aur, două de argint şi una de bronz. La acestea se adaugă două medalii de argint la Campionatul Mondial, plus alte trei de bronz.


  Maria Komissarova – schi artistic

  În vârstă de doar 24 de ani, rusoaica a reuşit să atragă atenţia mai mult prin shootingurile la care a participat decât la competiţiile sportive.


  Elena Nikitna – sanie

  În mod normal, această domnişoară nu este un model care pozează zilnic în lenjerie intimă şi în pantofi cu toc. Preferă să se aşeze pe o sanie cu faţă în jos şi să alunece pe pistă cu viteze de aproximativ 100 km/h


  Anna Sidorova – Curling

  Ei bine, da, poza din stânga poate da naştere unor comentarii sexiste, dar cea din dreapta arată că Sidorova face parte din una dintre cele mai bune echipe de curling feminin, cea a Rusiei.


  Silje Norendal – Snowboarding

  Este una dintre cele mai promiţătoare sportive, din toate punctele de vedere. Până la 21 de ani a câştigat o medalie de aur la Winter X Games, în 2014, la Aspen, şi o altă medalie de aur la Winter X Games Europe, în 2013, la Tignes.


  Ekaterina Stolyarova – schi artistic

  Rusoaica de 26 de ani este fără discuţii una dintre cele mai frumoase sportive care încălţă clăpari, deşi îi stă bine şi cu pantofi cu toc. Cea mai bună performanţă a înregistrat-o în 2007, la Mont Gabriel, când a ocupat prima poziţie într-o etapă de Campionat Mondial.


  Tina Maze – Schi alpin

  Ajunsă la 31 de ani, slovena are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, ambele obţinute la Sochi, în 2014. Pe lângă acestea, Tina a mai câştigat două etape în cadrul Campionatului Mondial, una la Garmisch, în 2011, şi alta la Schladming, în 2013.


  Anna Prugova – jucătoare de hochei

  Colajul de mai sus nu ne permite să facem prea multe comentarii, doar că în poza din stânga Anna a încasat un gol, iar în poza din dreapta Anna e aproape goală


  Irina Avvakumova – Sărituri cu schiurile

  Sportul în sine este foarte greu, dar săriturile cu schiurile reuşesc să îţi dea fiori pe şira spinării. Nu şi Irinei Avvakumova, care ar fi putut îmbrăţişa o carieră în modeling.


  Alisson Baver – Patinaj viteză

  În vârstă de 34 de ani (da, se ţine bine!), Alisson Baver are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010.


  Carmen Schaefer – Curling

  Găsiţi diferenţele între cele două poze!


  Ekaterina Galkina – Curling

  În partea stângă avem imaginea unei fete serioase, cu note mari la şcoală, care mânuieşte foarte bine o piatră de curling. În partea dreaptă este acelaşi personaj care nu mai are nimic în comun cu cea am descris mai devreme.


  Hannah Teter – Snowboarding

  Este una dintre cele mai premiate sportive. În 2006 a câştigat medalia de aur la JO de la Torino, iar patru ani mai târziu a ocupat locul al doilea la Vancouver.


  Sarah Hendrickson – Sărituri cu schiurile

  Una dintre cele mai bune sportive care se descurcă excepţional în aer, mai exact la zborul cu schiurile. Este prima americancă care a participat la proba de sărituri cu schiurile la Jocurile Olimpice .


  Ina Meschik – Snowboarding

  La 24 de ani, Ina nu a avut mari performanţe sportive, dar are timp. În schimb, revistele au ales-o de mai multe ori pentru pictoriale generoase.


  Lindsey Vonn

  Campioana olimpică de la Vancouver este una dintre cele mai cunoscute schioare din lume, dar asta şi pentru că de multe ori sportiva din Statele Unite a acceptat să pozeze provocator.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img